Giv 200 kr. til hjemløse og få et MiniCruise til Oslo

0
378
Indtil den 31. december kan du donere 200 kr. til WeShelters fantastiske arbejde blandt hjemløse og udsatte – og som tak få et gavekort til et minicruise med DFDS til Oslo for op til fire personer. Det må da være årets julegave!

 

Der er ingen der bør være hjemløse i dagens Danmark, men for mange udsatte er livet på gaden desværre deres hverdag. Det er et hårdt liv, og i de kolde vintermåneder er et værested, eller herberg og en portion varm mad ikke kun tiltrængt, det kan også redde liv. Heldigvis er der en masse organisationer, fonde og frivillige, der hver dag hjælper hjemløse og udsatte med at få et tag over hovedet på et af Københavns herberger eller væresteder. En af dem er organisationen WeShelter, som siden 1893 har hjulpet byens hjemløse og udsatte videre i livet.

Minicruise som tak for din støtte
Du kan støtte WeShelters arbejde og være med til at give hjemløse husly, varme og omsorg. Indtil den 31. december 2018 får du et gavekort til et minicruise med DFDS til Oslo for op til fire personer, hvis du donerer 200 kr. Det er altså en rimelig god deal. Du støtter en fantastisk sag, da pengene ubeskåret går til WeShelters sociale arbejde blandt hjemløse og udsatte, og samtidig får du et gavekort til et minicruise til Oslo med kahyt og plads til fire personer for kun 200. kr.

Der er altså tale om et ret fantastisk samarbejde med DFDS. Udover 2.000 minicruise-gavekort, som tak for din støtte til WeShelter, hjælper redderiet også de hjemløse på mange andre måder. Hvert år afholder DFDS i samarbejde med WeShelter en kæmpe julefrokost på Oslofærgen for næsten 300 hjemløse og brugere af WeShelters væresteder med julemiddag, gaver og hygge.

Hvad støtter du
WeShelter er en af Danmarks ældste folkekirkelige sociale organisationer, og har siden stiftelsen i 1893 hjulpet utallige hjemløse og udsatte med at komme videre i livet.

WeShelter dækker over en sammenslutning af herberger og væresteder i København, hvor størstedelen af landets hjemløse befinder sig. Du kender måske nogle af deres herberger som Mændenes Hjem på Vesterbro, Kollegiet Gl. Køge Landevej og RG60 på Nørrebro ­– og Værestedet i Sydvest, Pegasus, gartneriet Offside, og N.A.B.O. Center. Udover herberger og væresteder har WeShelter også en stor gruppe af frivillige tilknyttet, der hver dag hjælper hjemløse og udsatte.

Vi kan kun støtte op om WeShelters store arbejde og indsats, og derfor har vi på LoveCopenhagen også doneret til den gode sag. Hvis du har lyst til at donere mere end 200 kr., eller bare ikke lige står og mangler et gavekort til et minicruise, så kan du naturligvis også hjælpe WeShelter på andre måder.

Du kan donere via WeShelters hjemmeside, via mobilepay på 69212, eller støtte med 50 kr. ved at sms’e ‘weshelter’ til 1245.

God jul.