GRATIS IS PÅ ELMEGADE

0
305

Den er god nok. I dag kan du få gratis is på Elmegade. Men det er ikke helt “normale” is. De er nemlig håndlavede og veganske, hvabehar.

Det er den nye is-bar Nicecream, der åbner deres første butik i Elmegade med håndlavede økologisk/veganske popsicles, is-sandwiches og meget mere. Butikken ligger i hjertet af Nørrebro på Elmegade 30, og alle er inviteret med til opstartsfest med gratis is, live-musik (jazztrioen Cortes/Nedergaard/Arndal) og masser af sommerhygge. Nicecream har oprettet en begivenhed på Facebook, der i skrivende stund tæller 3.100 deltagere, så det er med at være i god tid. Der vil være gratis is-pinde til de første 500 gæster.

Hvis ikke du er én af de første, heldige 500 gæster, så kan du købe Macaron & Brownie is-sandwiches til en tilbuds pris på 39 kr. OBS: Nicecream holder åbent indtil, der ikke er flere is at lange over disken.

Vi er stolte af at være en del af en ny trend i København, hvor man tænker på økologi, på dyrene, på landbruget og ikke mindst på krop og sjæl. Vi tror på, at København er klar til en is-revolution; Nicecream,” fortæller Nicecream på deres begivenhed på Facebook.

Nicecream ny isbar i københavn på nørrebro med veganske is og glutenfri og laktose fri med kokosmælk

Allergivenlige is
Godt nyt til alle dem, der er allergisk over for gluten og laktose. Nicecream bruger nemlig kokosmælk i alle is – og én af is-pindene er med jordnødder. Desuden bliver de lækre sandwich-is lavet med cashewnødder og mandel. Sidste ting. Sukker? Selvfølgelig bliver der ikke brugt almindeligt sukker. Næ nej, det er økologisk koldpresset agave sirup og kokospalmesukker. Der er helt sikkerrt noget at glæde sig til. Der vil være en ingrediensliste i butikken, så man kan se, hvad der er i de forskellige varianter. Nicecream er allerede igang med at udtænke nye varianter, så dem med nøddeallergi også kan nyde en dejlig is i varmen.

/Maria

Hvor: Elmegade 30, Nørrebro. Hvornår: Torsdag den 16. juli kl. 15.00. Pris: Gratis