Jul i Nyhavn

0
416
Jul i nyhavn
Nyhavn varmer igen i år op til julen med deres hyggelige julemarked, hvor du kan fornøje ganen med alle mulige lækre julegodter – eller du kan sikre dig årets julestrik?

Der har været julestemning i Nyhavn siden midten af november, hvor små, røde boder langs vandet er stillet op i anledningen af årets julemarked. De er omhyggeligt dekoreret med lys og guirlander, og mellem boderne står små juletræer og halmballer, der giver den helt rigtige julestemning. Du kan købe alt fra æbleskiver og glögg til vanter og strikkede sweatere. Du kan også finde de fineste chokolader i forskellige former, man ikke troede var muligt at lave.

Vi anbefaler, at efter en gennemgang af bodernes fristende indhold køber en dejlig varm drik og fortsætter turen ud til enden af Nyhavn, hvor du kan nyde synet af Københavns smukke bygninger og vandets stilhed, der giver en dejlig ro og afbræk fra byens julestress. Og når mørket falder på, så kommer bodernes belysning virkelig til sin ret.

Og nu du alligevel er på Nyhavn, så smut endelig hen forbi d’Angleterre for at se deres flotte juleudsmykning, som består af mere end 50.000 pærer, der vil pryde det flotte, gamle hotel indtil starten af det nye år.

Jul i nyhavn

Julemarkedet i Nyhavn har åbent indtil den 22. december 2014:

Mandag til torsdag samt søndag fra kl. 11.30 til 17.00

Fredag og lørdag fra kl. 11.00 til 19.00

De bedste julehilsner fra

Maria