Københavns egen baghave

2
373

>Jeg elsker friske grøntsager – altså frisk-hevet-op-af-den-danske-muld-agtigt! Og så elsker jeg ideen om gårdbutikker – det er så ROMANTISK på den der overskudsagtige og økologiske måde. Så hvor dejligt er det lige, at Din Baghave – og min baghave (he) – har åbnet en lille butik i Tullinsgade. En gårdbutik midt i byen

Din Baghave sælger sæsonens grøntsager – altså, det der er i sæson tæt på Danmark – hvilket vil sige, at deres sortiment er meget varierende og også meget forskelligt fra supermarkedernes. Her er f.eks. ingen jordbær i december. Til gengæld er der en del dansk vin og andre lækre varer som æblemost og eddiker og biodynamiske æg – og krydderurter, som vi ikke vidste, vi kendte!

Din Baghave er super hyggelig – og selv om den er til den dyre ende, så er der den fordel, at du kan nøjes med at købe den mængde, du har brug for. Så er det faktisk ikke så dyrt alligevel – og der er ikke så meget madspild. Alt sammen godt for min samvittighed over for mig selv og min omverden.

Jeg kan godt lide at lade Din Baghave være med til at afgøre min aftensmadsmenu! For det bliver aldrig kedeligt. Så tak for den gårdbutik-romantik midt i byen!

/ Anne

2 COMMENTS

  1. >Gør det. Det er virkelig en fantastisk butik – og fremragende koncept. Og så smager deres grøntsager altså bedre. God weekend – og god fornøjelse. KH Louise og Anne

Comments are closed.