Ha’ en glad weekend alle sammen!

0
265

Foråret har indtil videre været HELT forrygende i København. Nu lover vejrguderne (som jeg kalder Peter og Cecilie) nattefrost fra næste uge, så jeg håber ikke, nogen har plantet blomster i altankassen endnu? Sidste år skrev jeg en blog i juni om at plante krydderurter i altankassen, hvis man ikke er så heldig at have en have i byen. Det kommer vi nok tilbage til sommer 🙂

Her er nogle billeder fra den første del af min Påske, hvor jeg nød det varmeste forårsvejr, man kan ønske sig. Den sidste halvdel nød jeg i Rom sammen med min kærestes familie. Svigermor havde nemlig 60 års fødselsdag (tillykke!), så det blev til tre dejlige dage i en meget smuk by fyldt med historie. Men nu skal det jo handle om København (måske får I nogle rejsetips fra os senere hen, da vi begge elsker at rejse, og gerne til andre fantastiske storbyer).

Go’ weekend (jo jo, den tegner til at blive rigtig god!)


Denne weekends vejr… 

Min søster og svogers hund, Noca. Verdens mest utilregnelig labrador – men også verdens sødeste.
Hjemmelavet mayo til påskebordet. Mmmmm.

Påskebordet med forret – stenbidderrogn, hakket rødløg, creme fraiche og capers a la Korsgaard/Benner


God rødvin skal der til!

Lækker eftermiddagssnack

De første jordbær

Strand og havn 

/Louise