Herligt genbrug på Istedgade

0
311

 

For nogle måneder siden læste jeg på en skøn engelsk piges blog, at hun aldrig købte noget nyt. Det lød voldsomt, synes jeg, men også meget charmerende, så jeg er begyndt at leve lidt efter det princip (dog ikke slavisk :-))

Hvis jeg leder efter noget personligt til min lejlighed, så går jeg altid ned i Butik Anne Tine, som ligger på hjørnet af Istedgade og Absalonsgade.

Jeg skulle til Annes housewarming i lørdags og vidste allerede, at jeg ville bage mine kanelsnegle (de fleste i min omgangskreds har efterhånden smagt dem, og de er altid meget populære) til hende og kæresten, men jeg vidste ikke helt, hvordan de skulle overleveres. En smuk kagedåse ville være det bedste valg, og da jeg synes, at den slags kun bliver smukkere med årerne, gik jeg ned i Butik Anne Tine. Hun har mange meget smukke kagedåser med patina, som vil se meget charmerende ud i ethvert køkken.
Butik Anne Tine er ikke altid åben – faktisk er det lidt sjældent jeg har heldet med mig på en hverdag. Men altid på en lørdag mellem kl. 10.00-15.00. ca. Hvis du ikke vil gå forgæves, så ring derned. De er supersøde. 33 31 62 81
/Louise
PS. Jeg fandt en kagedåse til Anne, men jeg nåede ikke at tage et billede af den. Måske lægger hun selv et op en dag 😉