København i solskin

0
317
weekend i København uge 41

Som så mange andre, har jeg fået forårskuller. Ja, jeg er blevet forårskåd og går derfor rundt og er lidt smilende, lidt lummer i det hele tiden. Jeg prøver at dæmpe det, når det bliver for upassende, men det ER altså ikke med vilje, når jeg kommer til at smile lidt for meget til både unge og gamle, mænd og kvinder. Eller når jeg, som i går, spreder brede smil på cykelstien, når jeg vælger at annoncere farven på mine trusser under kjolen, som har sat sig fast i mine strømpebukser – hele vejen langs søerne.

Solen gør bare noget ved én. Jeg prøver at nyde det i fulde drag og knipser løs med kameraet – blot for at forsøge at indfange et enkelt øjebliks lykke på min vej. Det er aldrig helt, som at være der selv, men her er nogle af mine solskud fra den sidste uge. Nogle af dem har været vist på Instagram – @lovecopenhagen – og nogle af dem ser først dagens lys nu.

Hvis du vil dele dine solbilleder med os, så hashtag #solibyen – en lille hyldest til den dejlige sol.

Kh. Louise

foto 2
K

foto 1 foto 3-1 foto 3 foto 4-1 foto 4 foto 5-1 foto 5