Københavns gader, stræder og kanaler vil flyde med god vin

0
415

Om lidt fylder Copenhagen Cooking & Food Festival de københavnske ganer og maver med mundvandsdryppende unikke events, der trækker foodies til fra nær og fjern. Og i år er der gode flasker at skylle oplevelserne ned med, for vinfirmaet Theis Vine medbringer vin fra øverste hylde til en række vinevents, når vinfirmaet som en af festivalens sponsorer serverer kvalitetsvine fra klassiske egne som fx Bourgogne, Champagne og Toscana i helt nye settings.

Sortimentet fra Theis Vine findes til dagligt online, på vinkortene hos Danmarks bedste restauranter eller i den imposante vinbutik i Charlottenlund, men i år vil de velkendte kvalitetsvine fra nogle af verdens bedste vinegne være at finde i nye urbane omgivelser. Mød bl.a. Theis Vine i vinbaren på festivalpladsen på Israels Plads, ved Danmarks hyggeligste langbordsmiddag ved Frederiksberg Høstfest, eller skift fyraftensøllen ud med champagne fra Mandois og friske østers, når Theis Vines champagnebåd stævner ud onsdag eftermiddag i festivalugen.

Nyd en Toscanaaften til bords med en ægte toskansk grevinde og vinmager, der fremelsker fremragende biodynamiske vine. Eller forkæl dig selv og en, du holder af, den første søndag i festivalugen med en fem retters bourgognemiddag i Michelinomgivelser til en uhørt god pris, når Theis Vine og D’Angleterre inviterer til bourgognemiddag på Marchal med huset Domaine de Bellene, som med god grund høster store roser for at levere topkvalitet til yderst rimelige bourgognepriser.

Få et overblik over de ti dages vin i stride strømme nedenfor:

Fem dages vinbar på Israels Plads
Besøg fx Theis Vines vinbar på festivalpladsen på Israels Plads fra onsdag 28. august til søndag 1. september, hvor du kan smage et udsøgt udvalg af vores vine, købe vine med hjem og få en snak om netop dit favoritvinhus. Fra onsdag til søndag har vi særlige tilbud og udvalgte vine i fokus, ligesom vi serverer vine, der matcher til de mange spændende events, der finder sted i det store telt. Søndag afslutter vi festivallen med en særlig Champagne-pop up.
Ikke nødvendigt at købe billet.

Københavns hyggeligste langbordsmiddag
Theis Vine er også på pletten, når Danmarks hyggeligste langbordsmiddag serveres for 1500 glade gæster på Frederiksberg Allé – hvor der serveres lækre menuer fra syv forskellige køkkener. Hold øje med vores tre vinbarer, hvor vi serverer kølig hvidvin, læskende rosé og velsmagende rødvine under hele middagen. Det sker fredag 23. august på Frederiksberg Allé.
Læs mere her (udsolgt)
https://www.copenhagencooking.dk/cooking-i-byen/frederiksberg-cooking/?a=2671

Winemakers Dinner: Til bords med grevinden fra Tenuta Di Ghizzano
Italiensk aften i selskab med vinmager og grevinde Ginevra og hendes flotte Supertoscanere flankeret af otte retters italiensk dele-menu fra The Market – Italian. Det hele serveres helt ekstraordinært i Theis Vines imponerende palæ af en butik i Charlottenlund. Aftenens økologiske Toscanavine fra Tenuta de Ghizzano præsenteres af grevinden selv, som fortæller om sin vingård Tenuta di Ghizzano.
Læs mere her:
https://madbillet.dk/show/event/winemakers-middag-italiensk-familiemiddag-og-toscanervine-fra-tenuta-di-ghizzano

Bourgogne-middag på Marchal
Få en helt unik mad- og vinoplevelse, når Theis Vine og Marchal inviterer til bourgogneaften med vinhuset Domaine de Bellene – til en uhørt god pris. Aftenen foregår i de smukke rammer på D’Angleterres et-stjernede restaurant Marchal. Både vin, værtskab og menu er skræddersyet til aftenen, hvor der er fokus på vintjenerens arbejde med det gode værtskab – at sætte rammen for en aften, hvor vinvalg, menu og stemning går op i en højere enhed og er stjerner værd.
Læs mere her (få billetter tilbage)
https://madbillet.dk/show/event/unik-bourgogneaften-med-theis-vine-og-marchal

Champagne- og østerssafari i Københavns Havn
Skift fyraftensfadøl ud med champagne, østers og sejlads i Københavns kanaler. Theis Vine byder på to slags østers med to glas Champagne fra Mandois særligt udvalgt af deres sommelierer. Sejladsen varer cirka en time og undervejs får I en guidet tur rundt i Champagne Mandois’ boblende univers. Og så kan du naturligvis købe flasker fra Mandois’ sortiment til attraktive priser, for eksempel rosé og vintage champagne fra øverste hylde.
Læs mere her:
https://madbillet.dk/show/event/champagne-oesters-and-kanalrundfart

Her finder du vin fra Theis Vine under Copenhagen Food Festival:
Fredag 23. august                                 Frederiksberg Høstfest
Søndag 25. august                               Unik bourgogneaften med Marchal
Tirsdag 27. august                                Winemakers Dinner: Mød grevinden
Onsdag 28. august                               Champagne, østers og kanalrundfart
Onsdag 28. august – 1. september   Vinbar på Israels Plads