Kom til stor gastronomisk velgørenhedsmiddag i Parken

0
295
Stop Spild Lokalt

NGO’en Stop Spild Lokalt går søndag 18. juni sammen med en af Danmarks dygtigste kokke om at skabe en overdådig velgørenhedsmiddag i Parken – og al overskud går til landets mest trængte borgere. Du kan lige nå at købe billet til den kæmpestore middag.

 

Kom og få en anderledes gastronomisk oplevelse, når kokkene fra NACL leger med deres gastronomiske kompetencer, og forvandler detailhandlens madspild til en sanselig oplevelse. Denne velgørenhedsmiddag bliver afholdt i Københavns absolutte centrum, Parken (Øster Allé 48, Østerbro) i deres nye restaurant den 18. juni.

I løbet af aftenen kan du forvente:

  • 5-7 serveringer
  • Vinmenu
  • Oplæg fra Stop Spild Lokalt v. Rasmus Erichsen
  • Oplæg fra NACL v. Rasmus Fischer
  • CSR oplæg fra PS&E v. Brian Månsson
  • En gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige
  • Mulighed for etablering af nyt netværk

Prisen for den gastronomiske aften er 1850 kr. men alt overskuddet går til gengæld også ubeskåret til det vigtige arbejde, som organisationen Stop Spild Lokalt og NACL. Stop Spild Lokalt vil bruge pengene på etablering af flere Madoaser, så der kan reddes mere mad og hjælpe flere sultne mennesker.

Stop Spild Lokalts mission er at kombinere madspild med socialt ansvar overfor landets mest trængte borgere. Og her spiller deres Madoaser en vigtig rolle. Det er nemlig herfra deres mere end 1000 frivillige uddeler det overskudsmad, som de henter fra mere end 300 supermarkeder – og uddeler til økonomisk trængte danskere.

Mens du med din deltagelse i denne sponsormiddag er med til at give et vigtigt bidrag i kampen mod madspild, er du i høj grad også med til at give økonomisk trængte danskere mad på bordet. Fordi aftenens overskud går til at oprette endnu flere Madoaser, hvis fornemmeste opgave er at fungere som en vigtig brik i mange familiers hverdag. Her henter de ganske gratis supermarkedernes overskudsmad, som vores frivillige giver videre til trængte danskere.

Læs mere om middagen – og køb billet her.