Mad Men stemning på Østerbro

0
372

 

Clover Club med gin

Champagne drink med hindbær

Faste læsere her på bloggen vil vide, at vi netop har overstået Copenhagen Dining Week. I torsdags besøgte vi Århusgade No. 1 og efterfølgende tog vi en drink på Østerbros nye cocktail bar Kitjn.

Folkene bag Kitjn synes, at de bedste fester er køkkenfester. Og det er også fuldstændig rigtig. Men …

Kitjn er super fashionabelt indrettet, og stemningen er ligeså. Vi fik en champagne drink med friske hindbær, og den var alle pengene værd (Jeg, Louise, besøgte baren igen om lørdagen, og her fik jeg en gindrink også med rasberry, som hed Clover Club – helt eminent!). Kitjn er lidt smådyr – ca. 85-90 kr. pr. drink, men man får til gengæld også nogle meget lækre drinks, og så gør det ikke noget, at baren er så cool, som den er.


Og nu kommer vi til men’et. For man tænker nemlig lidt, at det er en smule ærgerligt, at baren ikke er indrettet som et køkken. For det er den jo ikke, den ligner mere noget fra Mad Men, hvilket også giver store plusser fra os. Det er først, når man besøger toilettet, eller at ens ledsager skal have sig en smøg, at man virkelig klapper af Kitjn. For rygerrummet, som ligger lige ved siden af toilettet, er indrettet som et køkken. Og så er det, man tænker: Synes Kitjn, at de sjoveste mennesker er rygere? Vi er begge x-rygere, og vi elsker at være x-rygere. Så derfor vil vi nok ikke besøge rygerrummet, med mindre vi bliver inviteret.

Til trods for, at det kun er rygerne, der sidder i køkkenet, så giver vi stadig en thumps up til Kitjn og kommer helt sikkert snart igen.

PS. Man får saltede nødder til sine drinks – hvor Mad Men er det lige? Tjekket.

/Anne og Louise