Madklubbens Hanzō – en asiatisk, moderne og hyggelig perle

Madklubbens Hanzō – en asiatisk, moderne og hyggelig perle

by 01/11/2017
Madklubben kalder selv deres asiatiske restaurant, Hanzō, for “den frække dreng i klassen”, der er ligeglad med regler, traditioner og nationale grænser. Her mixes der gerne med inspiration fra gadekøkkener og moderne cuisine fra forskellige asiatiske destinationer, der serveres som delevenlige retter i det skønne, rå lokale på Værnedamsvej, der er indrettet med lange, velour sofaer og store, snoede trælamper, der kaster et skær af brændt orange på væggene. Atmosfæren er hyggelig, og maden er lækker – læs mere her:

Lovecopenhagen var så heldige at blive inviteret hen og spise på Hanzō i sidste uge, som tidligere har ligget ved søerne på Nørrebro men nu er rykket ind i smørhullet mellem Frederiksberg og Vesterbro i nogle fantastiske lokaler, der tidligere har været en slagterforretning. Det ses tydeligt på bl.a. toiletterne, hvor nogle decideret er indrettet i gamle kølerbokse, hvilket er en syret men fed oplevelse. Indretningen, omgivelserne og maden indbyder til en hyggelig aften med vennerne, familien eller kæresten. Er I en gruppe på 6-8 mennesker, så skal I booke bord 100 i det hemmelige baglokale! Et must.

Der er efterhånden en del asiatiske restauranter i København, og mange laver helt fantastisk mad. Det, der adskiller Hanzō fra de fleste er, at man kan nyde et 13-retters måltid (alle retterne på menukortet faktisk) for kun 375 kr. Dét er altså billigt. De kalder det “The Hanzō Experience” og serveres i 3 heats, først alle forretterne, så alle hovedretterne og tilsidst desserterne. En virkelig lækker oplevelse, hvor man får lov til at smage lidt af det hele, men samtidig bliver dejlig mæt.

Hanzō på Værnedamsvej

Hanzō på Værnedamsvej

Vi var især vilde med de friske forårsruller med krabbe, de knasende og saftige gyosaer med braiseret svinebryst og den lækre, rå tun til forretten. Jeg drømmer også stadig om den saftige rib-eye fra hovedretten! Og er du til søde sager, så skal du prøve de friturestegte ruller med chokolade i – ekstremt lækkert. Er du mere til det syrlige, er der også en skøn fromage af yuzu eller en sorbet med sprød, sød marengs. Alt i alt en klar anbefaling her fra Lovecopenhagen.

Psst.. så laver de også skønne drinks! Vi smagte bl.a. “Hattori’s Mistress” med vodka, citrus og passionsfrugt og “Den Grønne” med gin, agurk og chili – lækkert og frisk.

Hanzō på Værnedamsvej

Se også vores videoanmeldelse lige efter middagen her:

1 Comment so far

Jump into a conversation