Mere af det italienske

0
321

Her på bloggen holder vi meget af Italien (i København). Derfor skal det lækre supermarked ved Fisketorvet også nævnes her.

Supermarco ligger meget afsides, og derfor er der en del, som ikke kender det. Og det er en skam. Supermarkedet er lidt ligesom at træde ind i et stykke af Italien – her er kun italienske fødevarer, personalet er italiensk, og man hilser på kunderne her, hvilket man kun kan blive glad af!

Jeg cykler ned forbi Supermarco, når jeg skal loade op på San Pellegrino, espresso kaffe og Ritz crackers. Det fås nemlig her relativt billigt. Men ellers er det faktisk en lidt dyr fornøjelse at handle her. Det charmerende ved supermarkedet er, at det er udsøgte fødevarer og vin, man får her. Deres delikatesseafdeling med masser af ost og pølse er også helt vidunderlig.

Du skal derfor tage herud, hvis du vil have masser af italiensk smag for pengene, og hvis du nyder at snuse rundt i et supermarked, som ikke er for travlt, og som bugner af delikatesser.

/Louise

PS. Måske skulle det lige tilføjes, at supermarkedet ikke har mælk og den slags, så læg dine basale indkøb et andet sted og kig her forbi, når det skal være ekstra lækkert.