Michala Baden | Københavnersnude #139

0
338
LoveCopenhagen lærte Ugens Københavnersnude at kende for nogle år siden, da hun afholdte et fantastisk event i De Glade Øldamer, som hun er stifter af. Hun arbejder til daglig på reklamebureau og nyder byens mange muligheder – på alle døgnets tidspunkter.

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket? 
MB: Jeg arbejder på reklamebureauet Advance som international strateg på udvalgte af Legos pigelinjer. Og ellers er jeg lige kommet tilbage til København efter at have været ude at rejse i fire uger i træk, og nu gør jeg mig derfor klar til at indtage foråret i København med alt fra Kødbyens Mad & Marked til Distortion.

LC: Hvor bor du?
MB: Jeg bor på Østerbro, tæt på Bopa Plads.

LC: Hvor går du tur?
MB: Kastellet. Jeg kan godt lide, at man både har mulighed for både at få grønt og blåt til øjnene, og at man kan snuse den friske havduft ind.

LC: Hvor drikker du kaffe?
MB: Hvor drikker jeg ikke kaffe? Takeaway-kaffe er mit københavner-drug. Hvis solen skinner på hverdage, starter jeg dagen ved Proviant eller på Atelier September i Gothersgade – som føles som mit andet hjem.

LC: Hvor spiser du?
MB: Jeg har lige været på Apollo Bar, som godt kunne gå hen og blive et nyt stamsted – det var rigtig godt. Og ellers er det steder, hvor man kan dele små retter, som eksempelvis 20A, Pluto og Gorilla.

LC: Hvor fester du?
MB: Der, hvor der kan danses: Noho eller Natbar. Ellers kan jeg godt lide at hænge ud på en vinbar natten lang, som eksempelvis på Bevi Bevi og Ved Stranden 10. Ellers synes jeg, at det tegner til, at Spaghetteria tegner til at blive et godt sted at feste igen til sommer. Ellers er jeg som ølglad dame altid frisk på at drikke en øl på enten Brus eller Palæbar.

LC: Hvor inspireres du?
MB: I Københavns gader – bare at gå og kigge på folk. Det er inspirerende.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
MB: Det er nok Atelier September. Det føles bare som home away from home, og der er altid en god stemning, og så kan man nyde god, simpel mad, mens man nyder byens puls og spotte mennesker. Det er ikke en arbejdscafé, men en nærværscafé.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
MB:Vinhanen på Nørrebro, som er et oplagt datested at drikke sig hen i rosé og forårsfristelser.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
MB: Når det er sommer, og man kan spise morgenmad på en bænk ved søerne på vej hjem fra byen.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
MB: Jeg synes, at bibliotekshaven ved Christiansborg er totalt overset. Det er en oase, som ikke mange kender. Den bedste københavneroplevelse er at cykle ud til Amass og få en G&T og se solen gå ned over København. Og bliv hængende, til de begynder at lave pandekager over bålet.

Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
MB: Flere hoteller med rooftop-pool – med åben adgang.

Dit soundtrack til byen?
MB: Det må være Shit & Chanel med Du er så smuk og dejlig:

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os.

GOD SØNDAG!