Mikkel Brehm Hagerup | Københavnersnuden #230

0
412
Ugens Københavnersnude er indehaver af Champagnekælderen, Mikkel Brehm Hagerup. Faste læsere af bloggen vil vide, at vi er svært begejstrede for den boblende kælder på Nørre Søgade, og derfor er vi spændte på, hvad holdet bag Champagnekælderen finder på, når de om ikke så længe åbner et nyt sted i Nyhavn. Først skal vi dog lære lidt om Mikkels København at kende.

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket? 
MBH: Vi er ved at åbne et nyt sted i Nyhavn. Så det bruges alle timer i døgnet på pt. Åbningen er lige om hjørnet, men mere info følger….. (følg med på vores Instagram Story på torsdag aften, red.)

LC: Hvor bor du? 
MBH: Jeg bor i Nansensgadekvarteret, hvor jeg har boet siden 1998. Så næste år har jeg boet her halvdelen af mit liv.

LC: Hvor går du tur? 
MBH: Rundt om søerne og i Ørstedsparken.

LC: Hvor drikker du kaffe? 
MBH: Flindt og Ørsted i Ørstedsparken. Der er lige kommet nye ejere, og de har virkeligt løftet niveauet. Det klæder virkeligt stedet.

LC: Hvor spiser du? 
MBH: Så mange steder som muligt, men blandt de lokale favoritter er Nr. 30 i Nansensgade og min “centerpub” Le petit i Torvehallerne. Har også en kærlighed til tatar og besøger derfor frokostrestauranten Schønnemann en gang om måneden med en god ven. Det er et fast frokostritual. Faktisk mødes vi også i dag, når jeg har svaret på disse spørgsmål, hvor vi spiser frokost på Palægade

LC: Hvor fester du? 
MBH: Jeg fester ikke så meget mere, men hvis jeg er ude, så er det på brune værtshuse. Ellers må der blive på Roskilde Festival – der fester jeg, som var jeg 19 år.

LC: Hvor inspireres du? 
MBH: Overalt. Min hjerne får konstant nye ideer, så når jeg ofte virker distræt, er det fordi, jeg har gang i en diskussion med mig selv om, hvad der nu end er poppet up på den indre skærm.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København? 
MBH: Min altan, når solen skinner.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København? 
MBH: Til pokalmarchen sidste år. Himlen var blå, og den gule sol skinnede smukt.

LC: Hvad er dit bedste minde om København? 
MBH: Mine mange timer brugt på diverse legepladser rundt omkring i parker og lignende med mine to drenge.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København? 
MBH: Den er svær, så det må være et øjebliksbillede. Drik champagne eller vin i solen ved søerne – og køb lidt østers fra Fiskerikajen dertil. Så er lykken gjort.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det? 
MBH: Rene søer. Jeg bruger meget tid ved søerne, og det er sgu synd med al den skrald og alger. Så kæmpe high-five til dem, der for nylig satte mere fokus på dette og samlede en masse mennesker og gjorde en indsats.

LC: Dit soundtrack til byen?
MBH: Who is William Onyeabor?

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Mikkel! Vi glæder os til at høre mere om dit nye sted i Nyhavn om ikke så længe. 

GOD SØNDAG!