Mmmm macarons..

0
323

Vi fortsætter kagetemaet lidt endnu… (det ER jo ikke bikinisæson endnu).

Tilbage i 2010 skrev vi om Nikolaos Strangas’ skønne kagecafé på Åboulevarden. Strangas var den første i København, som satsede benhårdt på de franske makroner, og i kølvandet på ham dukkede der flere caféer op, som serverede den lækre og meget komplicerede kage. En veninde af bloggen, Lene, er sindssygt god til at bage macarons og har fortalt os, at det er lidt af et projekt at få dem perfekte – derfor kan prisen på en enkelt kage synes noget høj. Caféerne tager ofte 20 kr. pr. kage.

Men så faldt jeg over Brasserie Degas, som ligger på Trommesalen (i Trommesalen?..) De serverer macarons, som smager himmelsk og samtidig er billige (10 kr.!). Jeg inviterede min søde mor med i søndags til kaffe og kage, og selvom hun meget gerne ville ind til Serenity Cupcakes, som vi anbefalede i sidste uge, så var jeg fast besluttet på at tage hende med til Degas.

Hun giver thumps up til kagerne og til stedet. Hendes yndlingsmacarons var nougat og hindbær, og mine var nougat og mojito.

Du kan også få almindelig frokost på det fine brasseri, hvis du ikke er så meget til kage. OG du kan købe kagerne som take away – noget jeg da helt klart skal benytte mig af i fremtiden.

/Louise

Du kan faktisk få kage til forret, hovedret og dessert hos Degas - de har nemlig lavet små, fine menuer til den kagelystne 😉
Macarons må være blandt verdens smukkeste kager