Morgenyoga på Ofelia Beach

0
374
Underground Yoga
Hver tirsdag i hele august måned er der morgenyoga på Ofelia Beach. Jeg tog af sted i går morges, og jeg tror ikke, at man kan få en mere fortryllende morgen end denne.

Underground Yoga

Jeg elsker yoga, men det er med yoga, som med så meget andet: Jeg får det ikke rigtig gjort. Alle mine gode hensigter om at dyrke yoga hver morgen eller bare et par gange om ugen, bliver konstant udfordrede af andre spændende ting, som eksempelvis søvn eller løb.

Da jeg mandag aftes lå i min seng og læste, gik jeg kortvarigt på mobilen (som man jo gør, når man er relativt mobilafhængig) for at tjekke, om der var sket noget nyt de sidste 20 minutter. Det var der ikke, udover at jeg kom i tanke om, at jeg havde meldt mig interesseret i et yogaevent næste morgen.

Jeg begyndte at undersøge det nærmere og skrev til min veninde, at vi burde mødes dernede i morgen tidlig. Hun er nemlig også yoga-freak, og jeg kunne kun forestille mig, at vi begge to ville nyde at stå i solens stråler og de kølige briser, som kommer ind over havnen ved Skuespilhuset.

Yoga-eventen er arrangeret af Underground Yoga, som også arrangerer yoga-timer andre steder i byen. Eksempelvis har de onsdags-yoga på Østerbro og lørdags-yoga på Ofelia Beach.

Konceptet er blot, at du melder dig på eventen og skriver en smiley i det opslag, der sendes ud til deltagerne i løbet af dagen. Smileyen fungerer nemlig som din tilmelding.

Så pakker du yogatøj, yogamåtte og vand, og så er det bare af sted gennem byen og hen til Ofelia Beach.

Underground Yoga

Masser af udendørs yoga

Men det er faktisk ikke kun på Ofelia Beach, at der er yoga. Der er også yoga på Østerbro, på 5-øren, på Vesterbro og i Sneglen (Kastrup Søbad). Nogle er stederne er kun til og med den 31. juli, så det er altså med at komme af sted nu. Andre steder tager august måned med, så her er der mange muligheder. Så skal vi bare have godt vejr!

Outdoor Yogas facebookside kan du holde øje med de mange tilbud om yoga udendørs i løbet af sensommeren.

Namaste og vi ses derude til udendørs yoga! 

/Louise T