nam nam

3
344

Jeg havde et, for nogen, lidt mærkværdigt nytårsforsæt i år, og det var, at jeg kun måtte købe bland-selv-slik, hvis jeg skulle købe slik.

Jeg tænkte, at jeg på den måde ville minimere mit absurd store slikforbrug ( = bland-selv-slik er dyrt!), og så ville jeg jo også kun få det, som jeg kan lide og ikke sidde med en halv pose not-so-much-slik.

Jeg lavede tidligere på året en top 5 over mine yndlings-blandselvslik-slikbutikker, men som Berlingeren skrev for lidt siden, så har slikbranchen det hårdt, og som konsekvens er flere af mine yndlingsbutikker lukket.

Heldigvis eksisterer Nam Nam stadigvæk (håber jeg, for jeg har faktisk ikke været der i nogle måneder..!)

Da jeg tog et kursus på journalisthøjskolen i Emdrup i december, kom jeg ofte forbi Frederiksundsvej på vejen hjem. Og her finder du Nam Nam. Man kan ikke køre forbi en butik med det navn uden at stoppe op og gå ind. Og det var lige netop det, jeg gjorde.

Heaven on earth – her er mange farver, former, E-numre og tilsætningsstoffer. Det er ren gift – just the way I like it. Dette er et slikmekka for slikentusiaster, og jeg er kun blevet mødt med begejstring, når jeg har serveret verdens flotteste slikskål til bioaften eller hyggedate med veninderne.

Nam Nams priser er ligesom alle andre af den slags butikker – 9 kr. for 100 gr., hvilket selv sagt også sætter en begrænsing for besøgshyppigheden. Men Nam Nams udvalg er SÅ stort, så derfor vil jeg til enhver tid tage herud, når slikposen skal fyldes.

… mit næste indlæg skal vist handle om, hvordan man kan nyde alle kage- og slikanbefalingerne på bloggen uden at veje 120 kg.. det er heldigvis ikke svært.. cykel, cykel, cykel. På gensyn.

/Louise

3 COMMENTS

 1. 🙂 Elsker Nam Nam – og den eksisterer skam stadig… Jeg spurgte en af slikmændene forleden, hvorfor prisen er steget fra 5,95 til 8,95 på under ½ år, og han kom med en lang forklaring, som jeg har glemt… Men det, jeg fik fat i, var, at de ihærdigt prøver at få prisen ned igen. Det er jo dejligt! Og ellers er der en slikbutik på Rantzausgade, hvor prisen er 7,95. Men Nam Nam er helt sikkert langt bedre og større og flottere og ah… dejlig!
  Jeg skrev om dem her: http://noerrebro.wordpress.com/2011/11/19/nam-nam/ da de åbnede, og jeg har ca været der 50 gange siden…!

  Hvor er jeres liste over slikbutikker?

 2. OK – ja, jeg besøgte Nam Nam første gang i december, hvor prisen var lidt lavere. Måske har det noget med slikkrisen at gøre?? 🙂
  Jeg skal da klart til Rantzausgade snart, er ellers også glad for den i Elmegade, han er noget så sød, ham kioskmanden.
  Jeg nåede ikke at lægge listen op, for jeg skrev om den store sukkertoppen på Nørrebrogade tæt på søerne, plus én på Enghavevej, og de var begge lukkede, da jeg ville lægge den op. Derfor tør jeg næsten ikke at lave en guide, da den lynhurtigt bliver forældet.. 🙂

  • Ja, det er det nok… Æv, slikkrise!
   Og du har helt ret – ham i Elmegade er sådan en flink fyr. Man går altid derfra med et smil. “God aften, hej hej, vi ses, god weekend…” 🙂 En meget glad mand!
   Nej, de popper op over det hele, men går hurtigt bort igen. Jeg håber på, at Nam Nam består! 🙂

Comments are closed.