NEXT DOOR – Recycle your rooms

NEXT DOOR – Recycle your rooms

by 07/10/2014
NEXT DOOR - Recycle your rooms

NEXT DOOR - Recycle your rooms

På Østerbro, for enden af søerne og lige ved siden af Holmens Kirkegård, er der åbnet en ny interiør-butik Next Door – Recycle your rooms. Og det er en super fin butik fyldt med fede ‘mid-century’ vintagefund.

Lækre vintage-fund

Lækre vintage-fund

Ved første øjekast adskiller Next Door sig fra andre vintage-møbelbutikker i København ved deres indretning: de to indehavere, Christine og Christine, går nemlig meget op i at præsentere deres møbler og interiør i miljøer, som inspirerer kunderne til at se mulighederne i deres egne hjem. Derfor er det lidt som at træde ind i en hyggelig stue, når man træder ind hos Next Door – og også super inspirerende. Den lille velindrettede butik er fyldt med lækre sager som møbler i alle afskygninger, vaser, lamper, puder, lysestager etc. Og jeg lover: det er ikke svært at forestille sig sin egen stue fyldt med møbler og vintage-fund fra Next Door!

Stue-miljø hos Next Door

Stue-miljø hos Next Door

Next Door har et mantra, og det er, at der skal være noget i butikken for enhver pengepung. Og det er med til at give butikken sit særpræg. For danske og udenlandske designere står her side om side med ‘no-name’-objekter, hvilket giver indretningen af butikken et dejligt ekstra lag, og hvilket for mig altid er et ekstra incitament til at kigge forbi, for jeg ved, at jeg altid kan finde noget til at pifte mit hjem lidt op med, som jeg har råd til – og noget jeg kan drømme om og spare op til.

Lækre sager

Lækre sager

Flere lækre sager

Flere lækre sager

Next Door er en vintage-interiør-butik, der er svær at beskrive. Det er en absolut one-of-a-kind butik i København (jeg er i hvert fald ikke umiddelbart stødt på lignende butikker i byen), som skal opleves på egen hånd. Og jeg garanterer for, at I ikke kan undgå at gå fra butikken uden at være fyldt med inspiration og drømme – og hvis jeg kender Next Door ret, så har I sikkert også en lille lækker ting med jer hjem. Sammen med lysten til at vende tilbage hurtigst muligt!

Masser af lækre lamper

Masser af lækre lamper

Jeg kan kun sige god fornøjelse til alle jer, der ikke har besøgt Next Door endnu – det er en dejlig oplevelse! I kan følge Next Door på Facebook her eller på Instagram @nextdoorcph

Kærlig hilsen
Anne

Related Shopping Articles

Similar Posts From Shopping Category

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.