Nu bringer Gyldendal forfatterne hjem til dig

Nu bringer Gyldendal forfatterne hjem til dig

by 23/03/2020
Få en daglig dosis litterær samtale uden du behøver at stå op, gå i bad eller frisere håret. Bliv siddende i slåbrokken og vær med i kommentarfeltet, hvor du kan kommentere, stille spørgsmål til forfatteren eller bare lytte, når vært Mikkel Fønsskov taler med dagens forfatter.

Gyldendal har som konsekvens af udbruddet af COVID19 valgt at lukke ned for publikumsarrangementer. Men blot fordi mange arbejder hjemmefra, betyder det ikke, at appetitten for litteratur er blevet mindre. Tværtimod. Derfor har Gyldendal i løbet af få dage stablet et nyt initiativ på benene: Forfattermorgen derhjemme.

Pressefoto_Mikkel Fønsskov_foto credit Morten Rylander og Gyldendal 2020

Mikkel Fønsskov. Foto: Morten Rylander og Gyldendal 2020

Den bærende idé er at bringe litteraturen og forfatteren ud til folk, når folk ikke kan komme til forfatteren. Fra torsdag den 19/3 vil Gyldendal på alle hverdage kl. 8.30 – 9.00 live-streame et direkte interview med en aktuel forfatter. Programmet startede i dag, torsdag, med Erling Jepsen, og i morgen er overlæge Anders Fomsgaard gæst. Fomsgaard er overlæge på Statens Serum Institut og en af Danmarks førende virus-eksperter. I 2019 udgav han Det er bare en virus – en bog der klæder læseren på med facts om vira, både historisk og nutidigt. Bogen er pludselig blevet skræmmende aktuel, og i morgen er der mulighed for at høre meget mere om vira, når Anders Fomsgaard er dagens gæst.

Fast vært på Forfattermorgen derhjemme er Gyldendals Mikkel Fønsskov (tidligere vært på Aftenshowet). Mikkel Fønsskov har inviteret en række forfattere forbi. I den næste tid tæller gæsterne bl.a. Torsten Jansen, Johan Davidsen, Kirsten Thorup, Mikkel Frey Damgaard, Caspar Eric, Poul Smidt m.fl.

Seerne kan selv være med: Undervejs i interviewet bliver der mulighed for at stille spørgsmål direkte til forfatteren.

Hold dig orienteret om programmet her:

https://gyldendals-bogklub.dk/anbefalinger/forfattermoeder/forfattermorgen

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.