Rebecca Egekvist | Københavnersnuden #484

0
137
Rebecca Egekvist

Ugens Københavnersnude er den nye danske sangerinde Rebecca Egekvist. Rebecca har tidligere været skuespiller og boet i USA, men nu har hun taget hul på et nyt kapitel i sit liv med sin nye single, Den Tid Vi Lever I, og en række singler, der udgives henover det næste halve år. Mød Rebeccas København her.

Rebecca Egekvist

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Rebecca Egekvist (RE): Jeg er ved at færdiggøre mit Album, Den Tid vi Lever i, Som udkommer til foråret

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Rebecca Egekvist (RE): Christianshavn

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
RE: Ved Operaen, kanalen, Christiansborg eller Ved volden.

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
RE: Pastis

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
RE: Til private fester eller på barer i Indre By

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
RE: I København generelt. Der er jeg opvokset, og der er både gode og dårlige minder.

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
RE: Uhhh der er mange. Frederiksberg Have er et sted, jeg elsker at søge hen, jeg føler mig tryg her, fordi jeg er opvokset der, og jeg føler, at det er min baghave. Til trods for at jeg er flyttet væk fra den bydel for et par år siden, så er jeg der stadig mentalt.

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
RE: Jeg har så mange, det er svært at sige et, men jeg elsker sommerfester – med god musik og åben himmel i hjertet af København.

LoveCopenhagen: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
RE: Mere musik i gadebilledet.

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
RE: Mit eget album, Den Tid vi lever i

Tusind tak, Rebecca, fordi du ville dele dit København med os.

Følg Rebecca Egekvist på Instagram her og få updates om hendes musik og liveoptrædender.