torsdag, august 11, 2022
HomeDet sker i KBHEvents i KBHSommer i Haven på Fasangården

Sommer i Haven på Fasangården

Sommer på Fasangården – det er tid til, at du kommer ud og får dig noget god mad, god vin og en rigtig hyggelig stund. Korrekt? Er du enig, så slå et smut forbi Fasangården i Frederiksberg Have, der inviterer til middag under åben himmel, dj’s og Sankt Hans. Se det lækre program her.
Af Louise Taarnhøj 
Spis i gårdhaven
Kom og spis under åben himmel i hjertet af Frederiksberg Have, hvor Fasangården har dækket op ude på gårdspladsen til både middags- og frokost gæster. Det er også muligt at snuppe et af gårdens tæpper og slå sig ned på græsset til et slag kongespil, petanque eller et kølig glas hvidvin.
DJ i Haven på Fasangården
Fasangården fejrer sommeren med musik i haven, kølige drikke og sprøde snacks, når der afholdes DJ i Haven d. 11. juni og 18. juni fra kl. 13- 16. Følg med på Fasangårdens Instagram, hvor der vil blive delt mere info.
Sankt Hans på Fasangården
Som altid er der Sankt Hans bål i Frederiksberg Have, og Fasangården er selvfølgelig åben og vil servere saftig vin i udebaren samt middag i stuerne eller i gårdhaven. Book bord til Sankt Hans aften på fasangaardenfrb.dk.
Fasangården

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste