Sommerens og sensommerens festivaler i København

0
338

Vi blev måske snydt for de store festivaler, men der er stadig rig mulighed for at opleve en masse livemusik resten af sommeren og sensommeren. Der er heldigvis en masse festivaler – små og store – som byder på musik i alle genre. Her får du en oversigt over sommerens og sensommerens festivaler i København.

 

Carpark Festival // 30. – 31. juli

Siden 2014 har Carpark Festival forvandlet det golde, asfalterede landskab under Bispeengbuen til et kulturelt knudepunkt på grænsen mellem Frederiksberg og København. Festivalen sætter kulør på den grå beton med musik fra den danske undergrund, skæve aktiviteter, kunstinstallationer og meget mere for at nuancere og transformere byrummet.

Musik: Carrie White, Cleo, MP. Oxford, Malu, Uden Ord, Marcus.Wav, Magnus Tempels, Niko Blonde, Reveal Party, Camelo, Pari Penn, Brimheim, Prisma, Yör, Ussel, Andreas Kruse, Bbybites, Luca Stereo

HVOR: Under Bispeengbuen
HVORNÅR: 30. til 31. juli
Læs mere om Carpark Festival og find billetter her.

 

Møntergade festival // 31. juli – 1. august

Denne weekend bliver Møntergade spærret af, når der afholdes denne minifestival i hjertet af København. Trykbar har fået den gode idé med støtte fra Københavns Kommunes genopretningspulje til at skabe liv og sociale dage. Det er gratis at deltage begge dage, og så kan du se frem til dejlige kold øl, glade mennesker og original livemusik.

Musik: Camilla Moberg, Trio Himmelstøv, Anton Grønholm, Tapirens Vogtere, Naturligvis, Nicklas Burman, Kirsten Louise, Jake Green, Syreregn, Zididada

HVOR: Møntergade, KBH K
HVORNÅR: 31. juli – 1. august
Læs mere om Møntergade Festival her

 

Stella Polaris // 7. august

Den supper hyggelige og gratis electroniske chill-out festival Stella Polaris er endelig tilbage. Som altid foregår det på Slotsplænen i Frederiksberg Have, og i år er der grundet restriktionerne dog kun plads til 500 gæster, som skal bookes på forhånd. Der er også stillet storskærm op i Søndermarken, så det via et satellit-arrangement er  muligt at høre musikken og se koncerterne, hvis man booker plads til det.

Musik: Nicka, Erika de Casier, Nouvelle Vague, Mimi Bay, Greta, Guy J, Alan Dixon, Dopha, Kalle B

HVOR: Frederiksberg Have og Søndermarken
HVORNÅR: 7. august
Læs mere om Stella Polaris her.

Strøm Festival // 11. – 14. august

Strøm er Danmarks institution for elektronisk musik, der arbejder for og med det elektroniske musikmiljø. Strøm Festival favner lokale som internationale artister og præsenterer alt fra elektronisk klubmusik til alternative nichegenrer med et stringent fokus på kvalitet og inklusion. I år er det den 15. udgave af festivalen, og der er som altid både gratis events og koncerter, som kræver billet.

Musik: Ambient & Yoga, Strøm x God Goes Deep, The Bells med Joanna Stroz, Robert Henke,

HVORNÅR: 11. – 14. august
Læs mere om Strøm Festival her.

 

Øresund Festival // 12. – 14. august

Øresound Festival finder sted på Tiøren ved Amager Strandpark i et smukt naturområde med græs, sand og vand. Og med en ØreSound billet får du en unik mulighed for at opleve et stærkt musikprogram, midt i København.

Musik: Artigeardit, Tessa, B.O.C., Burna Boy, L.O.C., Hedegaard, Basshunter, Toomanylefthands, Clean Bandit (DJ set), Morten Breum, Lord Siva, Drew Sycamore, Hugo Helmig, Cheff Records, Jung.

HVOR: Tiøren, Amager Strand
HVORNÅR: 12. – 14. august
Læs mere om Øresound Festival og find billet her.

 

Uhørt Festival // 19. – 21. august

På ganske få år har UHØRT Festival etableret sig som landets vigtigste festival for den allernyeste musik – til glæde for både ambitiøse musikere og musikelskere.

Uhørt Festival finder sted i Copenhagen Skatepark og har til formål at give de optrædende, unge talenter et skub i den rigtige retning. Og den er helt klar et besøg værd, selvom du måske ikke kender musikerne.

Musik: Alea, Astrid Cordes, Athina, Avarice, Basker Hval, Beinir, Demersal, Elyss, Ethics, Gro, hun_sagde, iomfro, IVA, Jasmin, Johan Kolstrup, Josie Amadonna, Josva, Junior Brown, JuWehl, Kaizer, Kalaset, Kamma, Kollapse, Lifesick, lil cat, Linn, Lucky Lo, Oliver Dengsø, praytell., Reveal Party, Roseelu, Roselyn, Såforsatan, Selma Higgins, Simeon, Soels, Szim, Terrorpy, Ussel, Writhe, Xabski, Yör.

HVOR: Copenhagen Skatepark, KBH V
HVORNÅR: 19. – 21. august
Læs mere om Uhørt og find billetter her

 

Tomorrow Festival // 3. – 4. september

Tomorrow Festival er en ny og handlingsorienteret festival fyldt med musik, mad, talks og konkret inspiration til en mere bæredygtig hverdag. Festivalen finder sted i Valbyparkens naturskønne områder i Københavns Sydhavn.

Musik: Scarlet Pleasure, The Savage Rose, Phlake, Mekdes, Den Sorte Skole, Greta, Bisse, Selma Judith, Calby, Soleima x Livestrings, Hans Philip, Steen Jørgensen, Teitur

HVOR: Valbyparken
HVORNÅR: 3. – 4. september
Læs mere om Tomorrow Festival og find billetter her.

 

Tilbage til Live // 4. september

Under overskriften ”Tilbage Til Live” går ni af landets største festivaler og Refshaleøen for første gang sammen om at skabe – en stemningsfuld udendørs koncertdag på Refshaleøen i hjertet af København.

Musik: Dizzy Mizz Lizzy, Tessa, Suspekt, DAD og flere som bliver offentliggjort senere.

HVOR: Refshaleøen
HVORNÅR: 4. september
Læs mere om Tilbage til Live og find billetter her.