Marie Walsøe Ørberg | Københavnersnuden #13

0
313

Denne søndag står i modens tegn. Marie Walsøe Ørberg er sammen med Malene Brøchner grundlæggeren af det super seje københavnerbaserede tøjmærke, Best Behavior, der har kollektioner til kvinder, til børn og til hjemmet! Deres design er kendetegnet af glade farver og fede mønstre.
Vi her på bloggen har i hvert fald sukket over deres lækre kollektioner op til flere gange 🙂

Marie Ørberg
Marie Ørberg

LC: Hvor bor du?
MØ: Jeg bor i et bofællesskab på Kristianiagade på Østerbro med min mand, Johan og vores datter, Milla og to venner, Kristina og Malene – Malene som er også er en del af Best Behavior. Det er lidt anderledes, men jeg elsker at der altid er liv i mit hjem, hyggelige middage og altid nogen, der gider lege med Milla – hun har det som blommen i et æg. Jeg er også vild med at bo tæt på byen og samtidig være tæt på mange grønne områder, som Kastellet, Østre Anlæg og fælledparken og ikke mindst at være tæt på pasnings mulighederne (bedsteforældrene) nord for København.

LC: Hvor går du tur?
MØ: Jeg elsker at gå tur på Langelinje og Kastellet hele året rundt – både for at komme ned til vandet ved Langelinje, men også fordi der er hyggeligt at gå tur rundt om Kastellet med voldene, Gefionspringvandet, naturen og de fine legepladser.

LC: Hvor drikker du kaffe?
MØ: Jeg drikker faktisk ikke kaffe længere, da det gav mig hovedpine, men jeg elsker at gå på café alligevel – især Wulff & Konstali på Amager, hvor vi har vores Best Behavior kontor og lager, men også Ricos på Ryesgade på Østerbro fordi det er tæt på hvor jeg og mange af mine venner bor.

LC: Hvor spiser du?
MØ: Jeg spiser ikke så ofte ude, da jeg har en datter på 2 år. Men jeg foretrækker faktisk at spise på Madklubberne rundt omkring i byen når jeg endelig kan, fordi det er lækkert, overskuelige priser, god betjening og vildt hyggeligt!

LC: Hvor fester du?
MØ: Jeg tager ikke så meget i byen i København faktisk – jeg foretrækker at ta’ på elektroniske festivaler i udlandet – f.eks. på Fusion lige uden for Berlin eller Universo Paralello i Brasilien. Jeg er også vild med private fester og elsker selv at holde fester – både privat og gennem Best Behavior. Sidste private fest, vi holt, var vores bryllup i juli. Det var en vildt sjov og hyggelig fest i et telt i vores kolonihave med vores nærmeste familie og venner – fyldt med lanterner, kulørte lamper, hjemmelavet bar, udklædning og dans til kl. 8 om morgenen.

LC: Hvor inspireres du?
MØ: Jeg inpsireres af hverdagsoplevelser, farver og stofkvaliteter, rejser og folk på gaden.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
MØ: Jeg elsker at gå tur ved søerne, så de er nok mit yndlingssted i København. Det er perfekt at gå med barnevogn og dejligt at gå langs vandet med venner og sidde i solen og følge årstiderne. Vores sidste kontor var lige ved Dronnings Louises bro, så vi har gået utallige ture når vi lige skulle ha lidt luft fra en travlt hverdag, hårde deadlines eller tage store beslutninger.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
MØ: Jeg er måske blevet lidt forelsket i Amager strand. Vi arbejder tæt på og går ofte tur derude. I sommer badede vi med min datter på stranden eller spiste picnic om aftenen på græsset, hvor Johan liiige skulle stå på skateboard med Milla på skuldrene – en ide, som jeg ikke er så forelsket i, men må leve med i ny og næ: ).

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
MØ: Et af mine bedste minder fra København er, da Johan og jeg var nyforelskede og vi gik gennem hele byen kl. 6 om morgenen på vej hjem fra en fest fra Vesterbro til Østerbro og bare nød at være forelskede og unge i en skøn by som København mens det langsomt blev lyst.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
MØ: Jeg var til Halloween i Tivoli med Johan, vores datter og hans familie og jeg tænkte faktisk over hvor vildt det er at vi i en lille bitte by som København har sådan en fantastisk park med forlystelser og underholdning i lange baner. Det er ikke mange storbyer, der har det. Så skal man ofte langt udenfor byerne for at komme til en park som Tivoli. Det glemmer man bare nogen gange at værdsætte fordi vi hurtigt tager ting, der har været der altid, for givet.

Tak, Marie, for at dele lidt af dit København med os.

I kan se meget mere Best Behavior på både Facebook og på Instagram, @BestBehavior

 

Marie Ørberg og Malene Brøchner
Marie Ørberg og Malene Brøchner