Cecilie Rubini | Københavnersnuden #27

1
351

Søndagsinterviewet er tilbage, og denne gang får vi selskab af én af vores yndlingsbloggere, nemlig humoristiske, ærlige, kloge og smukke Snegcille! Det er Cecilie Rubini, der står bag bloggen sneglcille.dk og som til daglig arbejder på modemagasinerne IN og ELLE. Hun er efter eget udsagn komplet forelsket i københavn og i særdeleshed Vesterbro. Og heldigvis vil hun gerne dele sine yndlingssteder i København med os.

Cecilie fra Sneglcille.dk
Cecilie fra Sneglcille.dk

LC: Hvor bor du?
CR: Jeg bor på Vesterbro, her er jeg også opvokset.

LC: Hvor går du tur? 
CR: Vestre Kirkegård er fantastisk smuk! Der har jeg gået mange ture igennem tiden. Det samme har jeg i Akademiets Have, søerne, Frederiksberg Have og Søndermarken, der alle topper på min hitliste over gode gåture.

LC: Hvor drikker du kaffe?
CR: Enghave Kaffe i Dybbølsgade, Sort Kaffe & Vinyl i Skydebanegade, Den navnløse kaffebar på Istedgade, og Riccos.

LC: Hvor spiser du?
CR: Jeg er pt helt pjattet med Osteria 16 i Haderslevgade, Og så SKAL jeg snart prøve Foderbrættet på Vesterbrogade, hvor de serverer Gourmet Hotdogs og champagne…

LC: Hvor fester du?
CR: Selvom jeg sjældent siger nej til en velshaket cocktail eller et glas cremant, er jeg ret meget til brune værtshuse. Som McKluud og Blomsten på Vesterbro, eller Bobi bar og Byens kro i indre by, men jeg er også næsten altid at finde i Kødbyen (Jolene, Chicky Grill, Bakken og Mesteren og lærlingen) særligt om sommeren.

LC: Hvor inspireres du?
CR: Jeg tror ikke, der er noget specielt sted, som inspirerer mig som sådan. Faktisk inspireres jeg primært, når jeg bevæger mig rundt, både på cykel og gå-ben. Og så elsker jeg at kigge på mennesker, og jeg har intet problem med at gå alene på cafe og observere forbigående. Det kan være ret inspirerende.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CR: Der er mange. Men jeg ELSKER Værnedamsvej! Der måtte mit næste hjem gerne ligge!

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CR: Det gør jeg faktisk tit. Men når jeg cykler ad Dybbølsgade mod mit arbejde på Havneholmen, er der nogle morgener et helt særlig lys på himlen, når solen står op. Det er fuldstændig magisk!

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CR: Jeg har mange. Utallige! Isvafler og skrabede knæ på skydebanen, da jeg var barn, teenageforelskelse i morgensolen med procenter i blodet, min søns første cykeltur i Valdemarsgade og min venindes kærestes frieri midt på Blågårds Plads.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CR: All of the above! Gå tur! Drik øl. Spis mad. Og nyd! Helst i solskin. Der er den nu pænest – Den gode København.

Tusind tak fordi, du ville dele dit København med os, Cecilie.

Rigtig god søndag – vi er tilbage igen med et nyt søndagsinterview om to uger!

Kærlig hilsen
Anne & Louise

1 COMMENT

Comments are closed.