Sønder Boulevard <3

1
334

Så er vi gang med vores første liveblog  – i sol og blæst på Sønder Boulevard. Her ligger Kaffebaren, som uheldigvis brændte ned sidste år. Men nu har de genskabt den dejlige kaffe, pudset og malet, og tilført ekstra udendørs siddeplads, så man igen kan nyde sin kaffe hernede på boulevarden.

Her sidder vi og nyder en eftermiddagsøl – vi har jo fri i morgen. Efter et mindre drama med en bortflyvende parasol, mener vi, at det er tiltrængt med en dejlig Hof.

Her er ganske hyggeligt, derfor synes vi, at vi vil give vores anbefaling videre med det samme. Her er også smørrebrød og andet dansk mad, så som stegt flæsk med persillesovs, og så har de solsenge. Se det er et rigtigt eventyr!

Glædelig fridag i morgen.

Kærlig hilsen

Anne og Louise

 

Vi er ikke de eneste, der er vilde med Sønder Boulevard. Hør den dejlige Thåstrøm synge om Vesterbro og Sønderboulevard.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kfwM_au0UAY&w=480&h=390]

1 COMMENT

  1. Var inde på Kaffebaren for nogle uger siden til stegt flæsk og persillesovs og skal da derind igen – et hyggeligt lokalt sted med nærhed og plads til børn. Mon man kan spise stegt flæsk og persillesovs fra de liggestole?

Comments are closed.