Stine Bramsen | Københavnersnuden #29

0
245

Ugens københavnersnude er Stine Bramsen, der udsendte sin uimodståelige debutsingle ”Prototypical” for præcis et år siden, og kickstartede hermed sin solokarriere med en P3 ‘Ugens Uundgåelige’. 2014 var et forrygende år for Stine Bramsen, og med den nye single ”Karma Town”, en EP til marts og en Danmarkstour fortsætter hun ind i 2015 med hastige skridt mod endnu en succes. Onsdag den 18. spiller hun i Koncerthuset med opvarmning fra Gregersen – og vi er super glade for, at hun i dag vil dele sit København med os og jer. 

LC: Hvor bor du?
SB: Jeg bor i Brønshøj nu, efter mange år på Nørrebro. Her er jeg både tæt på by og natur og elsker det.

LC: Hvor går du tur?
SB: Ved Utterslev Mose eller Jægersborggade og Assistensen.

LC: Hvor drikker du kaffe?
SB: Café Taxa eller Riccos ved Stefansgade.

LC: Hvor spiser du?
SB: Wascator eller Relæ på en særlig dag.

LC: Hvor fester du?
SB: På scenerne rundt i Danmark hele marts måned 😉

LC: Hvor inspireres du?
SB: Gåturene ved mosen er godt – der er noget med vand, der giver ro til mere bevidste og enkle tankestrømme, end det virvar, der ellers kan fylde hovedet. Og så selvfølgelig i studiet på Vesterbrogade, hvor min plade er blevet til.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
SB: Det må være Stefansgade. Jeg har boet lige der omkring af mange omgange og har så mange minder fra tømmermændssøndage eller fulde hverdagsaftener med studerende veninder.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
SB: I sensommeren på min cykel. Men sikkert snart igen, for i foråret føler jeg mig forelsket næsten hver gang, jeg cykler over søerne i tusmørke. Der er så fint og historisk på en eller anden vis. Jeg føler, jeg kan mærke, hvordan herrerne engang cyklede rundt i deres tweedsæt og fine hatte og gjorde kur til damerne i store kjoler.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
SB: 
At slentre fulde og grinende hjem fra Guldregn en tidlig morgen sammen med min nuværende mand, før vi turde sige højt, at vi nok var lidt vilde med hinanden. Det er vel 4 år siden.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
SB: 
En koncert på Vega med en kunstner, der siger én noget. Det er sådan et smukt og fredet spillested. Og så har man jo alle Vesterbros lokkende barer og butikker lige ved hånden til opvarmningen.

LC: Dit soundtrack til København?
SB: Der er noget meget københavnsk og herligt over Christian Hjelms soloplade “Før Vi Blev Lette”. Og så kunne man passende sætte vores danske darling Marie Key på bagefter.

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Stine – vi glæder os til at opleve dig live i løbet af 2015.

GOD SØNDAG! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here