Tilbage til Live: Endagsfestival på Refshaleøen 4. september

0
374

I maj blev alle de store festivaler aflyst på stribe, og det så ikke kort øjeblik ud som om, vi skulle se frem mod en sommer uden festivaler. Så slemt er det heldigvis ikke gået. Der har været en masse alternativer, og nu er Danmarks største festivaler gået sammen for om at lave endagsfestivalen ”Tilbage til live” den 4. september på Refshaleøen. Her kan du bl.a. se frem til at se koncerter med Dizzy Mizz Lizzy, D-A-D, Suspekt og Tessa.

 

Pressemeddelelse

 

DANMARKS STØRSTE FESTIVALER SPARKER DE STORE LIVEKONCERTER I GANG SAMMEN

Live Nation præsenterer i samarbejde med ni af Danmarks største musikfestivaler – Roskilde Festival, NorthSide, Heartland, COPENHELL, Smukfest, Tinderbox, Jelling Musikfestival, Nibe Festival og Grøn – en stemningsfuld udendørs koncertdag med DIZZY MIZZ LIZZY, D-A-D, SUSPEKT og TESSA på Refshaleøen i hjertet af København. Yderligere navne tilføjes senere.

To år uden festivaler har været hårdt for hele musikbranchen og både publikum, artister og arrangører trænger til at mærke fællesskabet. Krisen har samtidig også styrket dialogen og samarbejdet mellem festivalerne og blotlagt et udtalt behov for at sætte fokus på vigtigheden af livekoncerter og deres betydning for fællesskab og sammenhold i samfundet.

Tilbage til Live

Under overskriften ”Tilbage Til Live” går ni af landets største festivaler og Refshaleøen derfor for første gang sammen om at skabe oplevelser med livemusikken og fællesskabet i centrum. Lørdag den 4. september skrues der for alvor op for livemusikken og de store fællesskabende koncertoplevelser omkring musikken med nogle af Danmarks største navne inden for rock og hiphop samlet på en koncertdag, der er som taget ud af et festivalprogram: DIZZY MIZZ LIZZY og D-A-D og SUSPEKT, TESSA m.fl.

”Tilbage til Live” afholdes umiddelbart efter, at landet bliver åbnet helt op igen. De nuværende danske coronarestriktioner bliver ophævet den 1. september, hvorefter det bliver muligt at mødes i større forsamlinger. Dermed giver koncertdagen også festivalerne mulighed for at få erfaringer og læring samt indsamle empiri om COVID-tiltag i forbindelse med afvikling af store livearrangementer.

Koncertdagen er kommet i stand i samarbejde med Tuborg og Royal Unibrew.

Koncerterne finder sted på Refshaleøens Sønder Hoved, det smukke grønne område med udsigt ud over Københavns Havn.

Billetsalget til Tilbage til Live starter onsdag den 7. juli kl. 10:00 via Ticketmaster.dk, og billetprisen er 500 kr. + gebyr.