TIP TIL DET SOMMERSLIDTE HÅR

0
342

Balmain Hair er kommet til Danmark og sælger nu deres lækre high end produkter i en række saloner i København og på resten af Sjælland. I sidste uge var vi til en præsentation af deres produkter og fik også muligheden for at prøve parykkerne – for ja, dem kan man også købe fra Balmain Hair. Vi har ydermere talt med Elsa Lago, som er indehaver af Mellow, der er en Balmain Concept Store og dermed kun arbejder med Balmains produkter, og hun deler her sine tanker om hårpleje og hårmode i København.

Jeg er egentlig ret glad for mit hår. Det er fyldigt, vokser hurtigt, og der er masser af fald og krøller i det. Jeg glatter det nærmest altid, selvom mange (især mænd) komplimenterer mig for det, når jeg lader krøllerne blive i håret.

Min frisør er min veninde, Anne, som desværre er flyttet til Espergærde og har salon i Helsingør. En gang hver 3. måned tager jeg op til hende og får lavet striber og klippet spidser. Sidste gang bad jeg hende dog om at give mig en page – rygterne sagde, at det er den nye fritz på catwalken.

Udover mine hyppige besøg hos frisøren, bruger jeg altid hårkur, når jeg vasker mit hår ca. 2 gange om ugen – og det er altid Redken Extreme. Min shampoo er enten fra Redken eller Rudolph Care, og hvis håret skal frisket op mellem hårvaskene, bruger jeg tørshampoo fra enten Gun-Britt eller Oribe.

Men én ting, jeg er vanvittig afhængig af, og som jeg altid har med mig i tasken, er serum eller hårolie. Mit hår bliver nemt frizzy – hvis luftfugtigheden bliver rigtig slem, kan jeg faktisk udvikle en afro – så jeg har brug for meget ofte at påføre glans til håret. Dem findes der mange af, men jeg leder stadig efter den helt rigtige, og jeg tror måske, jeg har fundet den hos Balmain, der laver en Argan Elixir, som jeg har brugt hver dag siden præsentationen. Den dufter skønt, lidt af vanilje, og så er den meget let i håret, hvilket er vigtigt i en tyk manke som min, der nemt kan føles tung.

Parykker til hverdag?

Nok om hårpleje. Jeg er vild med parykker. Jeg har måske 7-8 stykker, og hver gang lejligheden byder sig, skal de på. Jeg skal ikke til fastelavn eller Halloween, med mindre jeg kan få paryk på, og én af dem kom også med på Trailerpark Festival, som I kunne se, hvis I følger mig på Instagram (@lovecopenhagen).

Balmain Hair går meget op i extensions og parykker, men ikke på porno-måden (som de selv sagde til præsentationen). Det med det ekstra hår må gerne gøres på en subtil og fashionable måde – det skal med andre ord ikke kunne ses, at du har snuppet en ekstra tot hår og sat den på hovedet. Jeg er ret begejstret for deres ekstra hair-pieces, selvom jeg tvivler på, at jeg kommer til at bruge dem så ofte; de kan måske komme på til en meget stor fest – nytår eller lignende.

Jeg har prøvet mini-parykken, som jeg har på på nedenstående billede. Den sættes øverst på hovedet under halvdelen af dit eget hår og fæstnes også i nakken. Herefter vikler du dit eget øverste hår omkring toppen af hovedet og samler det bagved. Det kommer til at se overraskende naturligt ud, og parykken hænger fast – jeg cyklede i modvind hele vejen hjem med parykken på, og alt blev siddende, som det skulle.

Louise

Jeg har også prøvet hestehalen, som er Balmains signatur-frisure. Den er vildt pæn, og meget lang, men heldigvis kan du klippe lidt af den, hvis du synes, det virker for overdrevet med det lange hår. Igen er det naturligt og lidt nemmere at sætte på. Den kunne jeg især godt bruge, når jeg er ude at rejse og kan skeje lidt mere ud (måske med min nye glimmer-makeup fra Monki, som er sindssygt festlig, men også en smule over-the-top).

Hair extentions er lidt i den dyre ende – omkring 1.500 kr. Men de holder i lang tid, er meget naturlige og nemme at have med at gøre. Jeg overvejer lidt en hestehale med lyserødt hår i spidserne, som kan ses på Mette Lindberg her:

Mette Lindberg

Balmain Hair-produkter kan fås i udvalgte butikker på Sjælland (se nederest) – og nu til interviewet med Elsa Lago, der til dagligt arbejder med Balmain Hair-produkterne.

LC: Hvorfor har I valgt at blive en Balmain Hair salon?
EL: Vi går meget op i at lave lækkert sundt hår som passer til den person der sidder i stolen,  det er jo meget individuelt. Vi har arbejdet med mange forskellige produkter igennem årene,  det vi faldt for i Balmain hair var enkelheden,  en lille serie der dækker det hele,  super smukke lækre produkter som oven i købet er svanemærket.

LC: Hvilke Balmain-produkter er dine yndlings?
EL: Jeg er vildt med volume shampoo, som har lidt salt vands effekt,  som passer super godt til det fine skandinaviske hår,  giver det masser af fylde.

LC: Hvad er dit bedste tip til det sommerslidte hår, når vi går efteråret i møde? 
EL: Vi anbefaler vores kunder at få kur i,  specielt her efter sommeren,  det bedste er en salon kur,  men ellers har Balmain nogle super gode hjemmekure. 

LC: Er der en frisure eller en farve, der hitter specielt meget denne sæson i København?
EL: Synes hår moden er meget varieret og individuel som den har været længe,  men synes at page hår er super lækkert i forskellige længder og så også pandehår.

Tjek i øvrigt Costumes artikel om pagehår her. 

KØBENHAVN
Mellow Nikolaj Plads, Nikolaj Plads 32, 1067 København K – mellowhairnbeauty.dk
Van Den Engh, Vesterbrogade 145, 1620 København V – vandenengh.dk
WOOMA, Studiestræde 31C, 1455 København K – wooma.dk
Leone. Makeovers, Nyhavn 42, 1051 København – sarcharleone.com
Frisør Kushi, Dybbølsgade 70, 1721 København V
– kushi.dk
Frisør Plan B, Store Strandstræde 11, 1255 København – frisorplanb.dk
Frisør Terkelsen InterCoiffure, Østerbrogade 102, 2100 KBH Ø – frisorterkelsen.dk
Hansen & Company, Nansensgade 56, København K – hansencompany.dk

SJÆLLAND
Frisør Kisum, Jægersborg Alle 14, 2920 Charlottenlund – kisum.dk
Frisør nzo intercoiffure, Hellerupvej 3, 2900 Hellerup – nzo.dk
Oak’s, Sofievej 1, 2900 Hellerup – oak-s.dk
Salon InSite, Jernbanevej 8, 2600 Glostrup – saloninsite.dk
Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg – skodsborg.dk