TWOFORONE

0
353

I foråret fik vi tilsendt et eksemplar af Twoforones bog, som er fyldt med tilbud i København og omegn. Vi takkede ja til at teste konceptet – og her er vores vurdering:

Hvad er Twoforone?
Ditte: Det er en bog med et super smart koncept, hvor du meget enkelt køber to ydelser, oplevelser eller retter til halv pris. Du køber altså to stk. men betaler kun for en. Du kan bruge tilbuddet selv eller dele sammen med en god ven, kollega eller kæresten. I bogen finder du alt fra skønhedsbehandlinger og sportsaktiviteter til cafémad, restauranter og take away. 

Hvad har du prøvet indtil videre? 
Ditte: Jeg har været et smut forbi Clinique Camille ved Nyhavn for at få en dybderens sammen med Louise. 

Hvordan var det?
Ditte: Det var super lækkert – og ret sjovt. Louise og jeg havde bestilt tid samtidig og fik behandling i det samme rum. Normalt er jeg alene, når jeg får behandlinger, men det var faktisk super hyggeligt at ligge der og blive nusset om sammen. Vores to behandlere var rigtig søde og meget afslappede og forsøgte ikke at prakke os alle mulige produkter på undervejs. De fortalte bare stille og roligt, hvad de gjorde og brugte – og roste os for at udholde smerten under dybderensen – av!

Twoforone

Hvad er det næste, du skal prøve?
Ditte: Jeg skal klart have flere ansigtsbehandlinger og en massage! Jeg kan godt være lidt nærig med den slags, men når prisen er halveret, så er det jo en helt anden sag. Og så skal jeg ned på Kitchenette for at spise, da den ligger i mit hood – samt spise en masse andre steder. Bogen har jo et hav af tilbud på både restauranter, barer, take away og cafeer. Der udover overvejer jeg kitesurfing på Amager Kiteskole. 

Kan du anbefale Twoforone?
Ditte: Ja bestemt. Det er virkelig god måde at få prøvet nogle nye steder af – til halv pris. Så en ide kunne være, at købe den sammen med en god ven, som du gerne vil opleve byen sammen med. 

 Du kan læse mere om Twoforone og deres mange tilbud lige her.