torsdag, juli 7, 2022
HomeKøbenhavnersnudenUmut Sakarya | Københavnersnuden #214

Umut Sakarya | Københavnersnuden #214

Ugens Københavnersnude kan godt tage en del af æren for at have gjort den klassiske danske kromad hip igen i København. Chefkok Umut Sakarya er manden bag Guldkroen og den nyåbnede Guldgrillen på Nansensgade, hvor du kan svælge dig i klassikere som flæskestegs-, frikadelle- og bøfsandwich – og brun sovs i rigelige mængder.

 

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
US: Jeg prøver på at få styr på mit liv.

LC: Hvor bor du?
US: Nørrebro overfor Mjølnerparken, sammen med alle gutterne.

LC: Hvor går du tur?
US: Rundt om søerne ned til Nansensgade, fordi jeg altid har glemt noget fra Guldkroen, når jeg er på vej til Guldgrillen og omvendt.

LC: Hvor drikker du kaffe?
US: Zaggis Coffee, det blev stamstedet. Jeg troede til at starte med, at det ville være noget lort, da det er så billigt. Men det endte med, at jeg fandt ud af, det var den bedste kaffe i byen.

LC: Hvor spiser du?
US: Til morgenmad havner jeg tit på Alis bageri på Nørrebro. Frokost tager jeg gerne på Qandil på Nørrebro, hvor man kan få frisklavede mellemøstlige retter, som smager af Baghdad. Aftensmad laver jeg tit derhjemme selv. Jeg elsker at lave mad i mit eget køkken.

LC: Hvor fester du?
US: Mest på At Dolores hvor der er voksne mennesker, hvor man kan tale, danse og drikke sammen med Københavns elite – og på Lusso. Lusso er, når jeg har besluttet mig for, jeg ikke skal være funktionel de næste tre dage.

LC: Hvor inspireres du?
US: Jeg bliver for det meste inspireret af Københavns gamle bodegaer og moderne kunstudstillinger. Jeg elsker København for det moderne kunst, vi har.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
US: Mit yndlingssted i København er Nansensgade.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
US:Brønnum.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
US: Sommer 2018 i København.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
US: Prøv at gå ud og handle hos en rigtig grønthandler og slagter på Nørrebro. Spis morgenmad på Alis Bageri og frokost på Qandil i über mellemøstlige omgivelser, hvor der er krigsnyheder i fjersynet, skrigende børn – og sidst men ikke mindst fantastisk mad.


LC: Dit soundtrack til byen?
US: Purple Lamborghini med Skrillex og Rick Ross.

[ot-video][/ot-video]

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
US: Jeg synes København virkelig mangler et sted, hvor man både kan handle med ordentlige råvarer og samtidig spise autentisk street food uden, at det er købepasta på paptallerkner til 260 kr.

 

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Umut!

 

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://Lovecopenhagen.com
Louise Bro Pedersen. Creative Planner på et digitalt bureau. Elsker København, men er slet ikke københavner - oprindelig fra smilets by. Danser når alle ser det, griner alt for højt, knuselsker koncerter, festivaler, lækker mad, gode drinks, vand, windsurfing, og min cykel.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste