Vores weekend

0
111

Det er fredag! Ja, det er det. Og så er det jo weekend – og det kan vi lide her på bloggen. Og derfor introducerer vi noget nyt – nemlig et ugentligt indlæg om vores weekend. Hvad vi skal – eller hvad vi ville ønske, vi skulle. Og jeg, Anne, har fået æren af at skrive det første indlæg om min weekend! Så here goes:

Det er fredag, det er Valentins Dag, og det er jeg faktisk ligeglad med. For den har jeg aldrig fejret, og det kommer jeg heller ikke til. Til gengæld er jeg pjattet med fredage og er af den faste overbevisning, at de skal fejres – aller helst med en fredagsfyraftensøl. For der er nu ikke noget så hyggeligt, som at skåle på ugens afslutning og på at weekenden er her. I dag tænker jeg, at min fredagsfyraftensøl skal indtages på Café Viggo på Værnedamsvej. Jeg elsker deres rødternede duge, den franske stemning – og så har de Kronenbourgs 1664 på fad. Perfekt start på weekenden. Fredag aften skal derudover tilbringes hjemme i dejligt trygge rammer med god mad og nok et enkelt glas vin!

Lørdag glæder jeg mig til, for jeg skal for første gang i lang tid ud og shoppe. Simpelthen en god gammeldags shoppetur! Det er noget af det hyggeligste. At traske rundt på Strøget sammen med alle de andre shoppeglade mennesker. Stikke snuden ind i Magasin og blive overvældet af larm og ståhej. Shoppe videre på Istedgade, når menneskemængden bliver for meget. Måske fortsætte ned ad Gammel Kongevej bare fordi, der stadig er tid til det. Finde en lille restaurant eller cafe til en spontan frokost. Det er da den perfekte lørdag!

Søndag stikker jeg ud af byen – ned syd for Køge til 18-års fødselsdag. Jeps. En lille søndagsudflugt. Og når jeg er trygt tilbage i byens mylder, så vil jeg stikke over til min (alt for) lokale slikbutik og blande alle mine yndlingsting og sætte mig hjem i sofaen og tænde for fjernsynet og nyde en stille søndag aften!

Søndags-slik
Søndags-slik

 

Mmm – jeg elsker weekender. Også dem, hvor jeg faktisk ikke har planlagt alverden, men hvor der til gengæld er masser af rum til spontanitet!

/ Anne

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here