fredag, august 12, 2022
HomeGuidesAfstikkereVOX POP, WONDERFESTIVAL

VOX POP, WONDERFESTIVAL

Wonderfestiwall var i fulg gang, da vi lørdag eftermiddag hev vi fat i en gruppe glade festivalsgæster, som fortalte om deres oplevelser på årets festival.

Emil
Emil Kongsgaard, 24 år, Aalborg

Emil Kongsgaard, 24 år, Aalborg
Hvor mange gange har du været på Wonderfestiwall?
– Det er første gang i år.

Hvad har været det bedste på festivalen indtil videre?
– Det er en lille festival, hvor musikken kan høres over det hele, og det er fedt. Derudover er det fedt, at folk bare slapper af og hygger sig og chiller på græsset, som de eksempelvis gør til Laid Back-koncerten.

Hvad glæder du dig mest til i dag?
– Jeg glæder mig til at se Vild $mith og L.O.C. – begge acts kan helt sikkert starte en vild fest.

Er der noget, du gerne vil fortælle holdet bag Wonderfestiwall?
– Ja, samaritterne er vildt søde. Min kæreste er lige blevet stukket af en veps, og de var super søde til at hjælpe hende. Der er ret mange vepse over det hele på festivalen, og måske kunne man til næste år opsætte et par vepsefælder, altså den der med at skære bunden af en sodavandsflaske, så vepsene bliver fandet i fælderne og kan ikke komme op igen. Det er en billig og smart løsning, synes jeg. Det tip er hermed givet videre.

Signe
Signe Norre, 25 år, Aalborg

Signe Norre, 25 år, Aalborg
Hvor mange gange har du været på Wonderfestiwall?
– Det er første gang i år.

Hvad har været det bedste på festivalen indtil videre?
– Jeg synes, det er et stort plus, at festivalen er lille og dermed intim. Min kæreste og jeg har kun været her i 10 minutter, så vi har ikke nået at tjekke så meget af festivalen ud, men det er rart, at festivalen er en overkommelig størrelse.

Hvad glæder du dig mest til i dag?
– Jeg glæder mig virkelig meget til at opleve De Eneste To. Jeg er stor fan, men har aldrig set dem live, så det skal nok blive en stor oplevelse.

Er der noget, du gerne vil fortælle holdet bag Wonderfestiwall?
– Det er en virkelig smuk festival på grund af deres location. Det er en fornøjelse at gå rundt i de her omgivelser. Jeg kendte ikke til Wonderfestiwall, før min veninde gjorde mig opmærksom på den – den er ikke så kendt i Jylland. Men det er super fedt, at den også er så billig, så vi kan kombinere et besøg med vores ferie herovre.

Peter
Peter Skensved, 36 år, København Ø

Peter Skensved, 36 år, København Ø
Hvor mange gange har du været på Wonderfestiwall?
– Det er første gang i år.

Hvad har været det bedste på festivalen indtil videre?
– Jeg er her sammen med min bror, og det er fedt at bruge tid sammen på en festival som denne. Af musikken synes jeg Rangleklods var rigtig fede i går. Og så er der generelt en rigtig god stemning på Wonderfestiwall, som også har de smukkeste omgivelser.

Hvad glæder du dig mest til i dag?
– Jeg glæder mig til at se, hvad TBA er – en overraskelse? Jeg har ikke nærstuderet programmet så meget, så jeg tager bare, hvad der kommer.

Er der noget, du gerne vil fortælle holdet bag Wonderfestiwall?
– Jeg synes, der mangler lidt mere reggae på musikprogrammet. Reggae passer rigtig godt til solskin, som der jo er masser af på Bornholm.

Simon
Simon Geoffroy, 41 år, Espergærde

Simon Geoffroy, 41 år, Espergærde
Hvor mange gange har du været på Wonderfestiwall?
– Det er 6. gang, jeg er her.

Hvad har været det bedste på festivalen indtil videre?
– Det er første gang, jeg er her med min bror, og det har været super. Derudover er det jo fantastisk med vejret – solskin passer godt til Wonderfestiwall.

Hvad glæder du dig mest til i dag?
– Jeg glæder mig til Pelle Peter – der plejer at være godt gang i hans fester.

Er der noget, du gerne vil fortælle holdet bag Wonderfestiwall?
– Ja, jeg synes, de gør det fantastisk, og det skal de have tak for. Det er sjovt at se, hvordan festivalen har udviklet sig med årene, og den bliver kun bedre og bedre. De er meget dygtige, folkene bag Wonderfestiwall.

William
William Andersen, 19 år, København

William Andersen, 19 år, København
Hvor mange gange har du været på Wonderfestiwall?
– Det er anden gang i år.

Hvad har været det bedste på festivalen indtil videre?
– Musikmæssigt var det Rangleklods i går, de fyrede den af. Derudover kan jeg godt lide den intimitet, som Wonderfestiwall har – den er ikke så stor, hvilket har indflydelse på koncerterne på en god måde.

Hvad glæder du dig mest til i dag?
– Pelle Peter, for han formår altid at sætte gang i en god fest. Han spillede her også sidste år, og det var mega fedt.

Daniel
Daniel Andersen, 26 år, København

Daniel Andersen, 26 år, København
Hvor mange gange har du været på Wonderfestiwall?
– Jeg er her for tredje gang.

Hvad har været det bedste på festivalen indtil videre?
– Masser af ting: godt vejr, billige øl, godt selskab, god musik – jeg er fan af Bornholm!

Hvad glæder du dig mest til i dag?
– Jeg glæder mig virkelig meget til Vinnie Who – hans musik er fed, og jeg er sikker på, at det også bliver godt live. Det er lidt mere alternativt, end nogle af de andre bands, der er på programmet.

Er der noget, du gerne vil fortælle holdet bag Wonderfestiwall?
– Ja! De må gerne invitere Barbara Moleko til næste år. Og ellers synes jeg bare, at de skal fortsætte det gode arbejde og det gode vejr.

Mathea og Amalie
Mathea Hansen (tv.), 18 år, og Amalie Elsborg (th.), 17 år, Gudhjem.

Mathea Hansen (tv.), 18 år, Gudhjem
Hvor mange gange har du været på Wonderfestiwall?
– Jeg har været her 3 gange.

Hvad har været det bedste på festivalen indtil videre?
– Musikken er vildt fed i år. Især Topgunn gjorde det godt. Han var virkelig god til at få en god stemning op at køre.

Hvad glæder du dig mest til i dag?
– Jeg glæder mig vildt meget til De Eneste To, Reptile Youth og L.O.C.

Er der noget, du gerne vil fortælle holdet bag Wonderfestiwall?
– Det er et super godt arrangement, de har startet her på Bornholm, og det har der været brug for. Hele Rønne Gymnasium er her, og det er fedt, at Wonderfestiwall gør noget for øens unge.

Amalie Elsborg (th.), 17 år, Gudhjem
Hvor mange gange har du været på Wonderfestiwall?
– Jeg er her for anden gang.

Hvad har været det bedste på festivalen indtil videre?
– Det var Marie Key i går. Hun var i super godt humør og meget sjov. Og så er hun bare dygtig.

Hvad glæder du dig mest til i dag?
– De Eneste To! Jeg er kæmpe fan og synes, de begge to er virkelig dygtige, især Simon Kvamm. De har ikke før spillet et så stort sted på Bornholm, så det bliver fedt at opleve dem til en rigtig koncert.

Er der noget, du gerne vil fortælle holdet bag Wonderfestiwall?
– Ja, tak fordi I har fået De Eneste To hertil. De har som sagt ikke spillet et stort sted på Bornholm før, og det er fedt, at vi nu får mulighed for at opleve dem live her på øen.

 

//Louise

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste