Wafande | Københavnersnuden #489

0
668

Denne uges Københavnersnude er sanger og sangskriver, Wafande. Han er en af de musikere, der er lykkedes med at slå afrobeat-genren solidt fast på den danske musikscene med hit på hit og vilde, medrivende sceneoptrædener. Den 12. april er han klar med et helt nyt track med titlen ’Jeg blokerer dit nummer’. Mød Wafande og hans København her.

 

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Wafande: For tiden er jeg i fuld gang med at arbejde på en plade, og jeg benytter alle de forskellige dygtige mennesker, jeg har mødt igennem min karriere. Jeg har blandt andet været i Paris og Bruxelles og arbejde med nogle fantastiske mennesker. Det er en gave <3

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Wafande: Jeg bor i Kastrup.

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
Wafande: Jeg elsker at gå tur i Bernstorffsparken, da alle mine hunde kan få lov at løbe frit. København og omegns bedste hundepark

LoveCopenhagen: Hvor drikker du kaffe?
Waf: Jeg drikker ikke kaffe.

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
Waf: Jeg elsker at spise på Feed Bistro eller den nyåbnede Cinco på Vesterbro.

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
Waf: Jeg er mest til house party, men hvis jeg skal ud, er det nok mere til specielle events eller koncerter.

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
Waf: På ferier og igennem mine sociale relationer.

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
Waf: Christiania

LoveCopenhagen: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
Waf: Jeg bliver forelsket i København, hver gang solen kigger frem.

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
Waf: EM 2021. Det var magisk at se København og hele Danmark samle sig.
Det er smukt, hvordan vi alle pludselig stod sammen trods uenigheder og forskellige holdninger.

LoveCopenhagen: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
Waf: Alle der besøger København burde tag sig en tur på vandet. Jeg bruger selv mange timer på kanalerne, så snart solen kigger frem. Friendships på Christianshavn er mit fortrukne sted at leje en båd.

LoveCopenhagen: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
Waf: Det eneste København mangler, er flere sommerdage.

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
Waf: I år tænker jeg mit og byens soundtrack bliver min kommende single “Jeg Blokerer dit nummer” Kæmpe sommer banger 😉

Den nye single ’Jeg Blokerer Dit Nummer’ med Wafande feat. Papa Akida udkommer den  den 12. april.

Wafande skyder sin sommerturné i gang allerede den 19. maj på Nemoland i sit gamle hood på Christiania. Herefter går turen rundt i Danmark, og du kan også opleve ham senere på sommeren i Amager Centrets gårdhave den 15. august.

Se mere og følge Wafande på Facebook eller @wafandelife og hør hans musik og nye single på Spotify.

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Wafande!