Blogs

CAIA OF SWEDEN – NY BUTIK MED MASSER AF LÆDER

CAIA OF SWEDEN – NY BUTIK MED MASSER AF LÆDER

by 27/11/2015

For to år siden besøgte jeg en lille, hyggelig butik på Tullinsgade, hvor en svensk designer havde slået sig ned og solgte accessories i læder. Caia of Sweden hed butkken, og jeg faldt straks for designet. I løbet af de seneste to år er der sket ting og sager for brandet. Læs her om Caia of Swedens rejse fra Tullinsgade til Svanholmsvej – og hvad de nu har på hylderne.

Sidste torsdag var jeg forbi en ny butik, Caia of Sweden, på Frederiksberg. Men brandet er ikke ukendt i de københavnske gader – det har bare flyttet adresse – og så er der sket masser andre, spændende ting hos Caia of Sweden: De har flyttet lokaler til Svanholmsvej 12, som de deler med andre lækre mærker, som Tindi, Kinz Kanaan og Marie Larson. De har udvidet kollektionen til også at omfatte interiør – også i læder. Og så har de åbnet en webshop, så man kan shoppe hjemme fra sofaen.

Bag Caia of Sweden står Caisa Leifsdotter. Hun er tidligere model og har rejst verden rundt, inden hun kom tilbage til Skandinavien for at uddanne sig til designer. Hun har boet i Danmark siden 2012, hvor hun også åbnede butikken på Tullinsgade – og alle hendes designs er af læder, som altid er vegetabilsk indfarvet uden brug af farlige kemikalier. Tasker, punge og smykker har et blødt feminint islæt krydret med et råt maskulint twist med grove lynlåse og detaljer i metal, og Caisa går meget op i, at hvert produkt får sin egen historie, “for sådan er det med læder – patina gør det smukkere og fortæller om det liv, det har levet.”

Caisa

Caisa Leifsdotter – kvinden bag Caia of Sweden

Dette skriver Caia of Sweden selv om deres butik:

CAIA Living: Caisa Leifsdotter er vokset op i en familie med kunstnere, indretningsarkitekter og møblesnedkere, og hun drømmer om at udvide lædereventyret til at omfatte interiørdesign. Så det gør hun. I oktober 2015 kom CAIA Living til, og allerede nu kan vi præsentere magasinholdere, forklæder og lamper i lækkert luksuslæder. Det nye år byder på puder – og meget mere.

En ny begyndelse: We give you the beginning and you write your own story.
Det er filosofien bag CAIA of Sweden og vores kærlighed til læder. Tasker, smykker, møbler… de venter bare på at blive taget i brug, så de kan få deres egen historie. Sådan er læder – patina gør det smukkere og fortæller om det liv, det har levet. CAIA of Sweden fejrer også en ny begyndelse i dag : en ny webshop, en ny kollektion og en ny butik.
Jeg har udvalgt fem af mine favoritter fra butikken, som kun har åben hver lørdag mellem kl. 11-16 – men du kan altid skrive til Caisa på caia@caiaofsweden.com, hvis du har lyst til at besøge butikken på et andet tidspunkt. Jeg kan i hvert fald stærkt anbefale et besøg.

/Louise

CAIA-LEATHER-BAGS-INTERIORDESIGN-Apron Brown Small-model-1100SEK

Læderforklæde – blødt og lækkert, og så er det lige til at tørre af, når du helt sikkert spilder ned ad dig selv. Pris: 1.100 kr.

CAIA-LEATHER-BAGS-INTERIORDESIGN-DC Shoulder Bag Black-999SEK

Fin lille saddeltaske. Jeg elsker små tasker, selvom de er satans upraktiske. Denne har lige plads til kreditkort, lipgloss og telefon – eller andet i den størrelsesorden 😉 Pris: 999 kr.

CAIA-LEATHER-BAGS-INTERIORDESIGN-The Rack Black Large-miljø-1399SEK

Jeg er vild med denne læder-magasinholder (som jo også kan bruges til vin) – minimalistisk og stilren – og stadig lidt skæv og overraskende. Pris: 1.399 kr.

CAIA-LEATHER-BAGS-INTERIORDESIGN-Weekend Brown-model

Jeg har en forkærlighed for patineret kernelæder eller lysebrunt læder, som denne rejsetaske. Jeg mangler også en taske i ordentlig størrelse, som jeg kan bruge til både sport eller weekendture til Berlin (for begge dele gør jeg jo SÅ tit…) 😉

CAIA-LEATHER-BAGS-INTERIORDESIGN-West B Plane Black-1499SEK

Jeg købte faktisk en variant af denne taske for to år siden, og jeg er stadig super glad for den. Tasken har den rette størrelse, da den kan rumme pung, makeup, telefon og… ja, lidt ekstra småting, som de fleste kvinder jo gerne vil rende rundt med. Pris: 1.499 kr.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.