Blogs

DEN NYE IN-GADE PÅ AMAGER?

DEN NYE IN-GADE PÅ AMAGER?

07/11/2015

Jeg slentrede i fredags ned ad Holmbladsgade, som efter sigende skulle være den nye in-gade på Amager? Jeg dokumenterede min gåtur med min iPhone – hvad synes I?

Jeg arbejder for enden af Holmbladsgade, så i sidste uge gik jeg en omvej på vej hjem for at se nærmere på den nye in-gade. Eller det er der i hvert fald nogen, der kalder den? Jeg var skeptisk, da jeg tidligere blot har set den som en hurtig vej ind til byen. Jeg har glemt at kigge både op og efter, når jeg spænede ned ad gaden på min cykel. Så denne gang blev det uden cykel, god tid og et kamera i hånden. Efter min mening har gaden klart potentiale med et par nye hyggelige butikker, hjørner og flotte bygninger, men ligefrem en in-gade er den ikke blevet endnu. Men, men, det skal nok komme – bare vent. Nu har vi jo også fået Lagkagehuset på Amagerbrogade, hvad bliver ikke det næste?

Her er hvad jeg oplevede – så kan I selv bedømme.

Hombladsgade 1 copy

amager bygningHombladsgade 2

 

Hombladsgade 3

 

Holmbladsgade 6 copyHombladsgade 4 copy Hombladsgade 5

 

/Maria


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273