DEN NYE IN-GADE PÅ AMAGER?

2
327

Jeg slentrede i fredags ned ad Holmbladsgade, som efter sigende skulle være den nye in-gade på Amager? Jeg dokumenterede min gåtur med min iPhone – hvad synes I?

Jeg arbejder for enden af Holmbladsgade, så i sidste uge gik jeg en omvej på vej hjem for at se nærmere på den nye in-gade. Eller det er der i hvert fald nogen, der kalder den? Jeg var skeptisk, da jeg tidligere blot har set den som en hurtig vej ind til byen. Jeg har glemt at kigge både op og efter, når jeg spænede ned ad gaden på min cykel. Så denne gang blev det uden cykel, god tid og et kamera i hånden. Efter min mening har gaden klart potentiale med et par nye hyggelige butikker, hjørner og flotte bygninger, men ligefrem en in-gade er den ikke blevet endnu. Men, men, det skal nok komme – bare vent. Nu har vi jo også fået Lagkagehuset på Amagerbrogade, hvad bliver ikke det næste?

Her er hvad jeg oplevede – så kan I selv bedømme.

Hombladsgade 1 copy

amager bygningHombladsgade 2

 

Hombladsgade 3

 

Holmbladsgade 6 copyHombladsgade 4 copy Hombladsgade 5

 

/Maria

2 COMMENTS

  1. Om fem år er Amagerbro det nye lækre hangout neighborhood! Der er bare nogle flere, der skal turde at tage chancen. Der hvor kaffebaren Konsurabel lå, åbner der snart et nyt kreativt konsulentbureau. Er sikker på, der snart kommer flere små, skæve cafeer og måske en bar til ala Haabet på Amagerbrogade 🙂

  2. Enig, der sker bestemt spændende ting på Amager, og især området omkring Amagerbrogade og Holmbladsgade, med både en rigtig hyggelig ølbar, og både Cofoco og Halifax i centret. Der er også kommet et par hyggelige caféer og fin sushi på Holmbladsgade, så der er helt sikkert potentiale, efter folk er begyndt at få øjnene op for området, men jeg synes nu også der er lidt vej endnu før det bliver en rigtig interessant gade 🙂

Comments are closed.