Blogs

Hvor finder man hyldeblomster i København?

by 24/06/2014
hyldeblomst

Billedet lånt fra lonelandmand.wordpress.com

Det er sæson for hjemmelavet hyldeblomstsaft, og da Anne besøgte mig for nogle uger siden med en dunk hjemmelavet hyldeblomstsaft under armen, blev jeg i den grad inspireret. Jeg elsker nemlig køkkenprojekter, der ikke skal være færdige på et bestemt tidspunkt (på grund af en knurrende mave og ventende gæster), hvilket gør hjemmelavet hyldeblomstsaft til det perfekte projekt for mig; det kan laves om natten, hvis det er det, man har lyst til! Og det har jeg nogle gange lyst til. Hvis nu man ikke kan sove, så kan jeg anbefale en lille køkkentjans som denne.

Jeg har derfor været ude at plukke hyldeblomster – ikke i København, men på Fyn, hvor en stor del af min dejlige familie bor. Jeg har dog nu fået lyst til at lave mere saft end de halvanden liter, jeg fik ud af denne omgang blomster, men jeg aner ikke, hvor jeg kan plukke dem henne?

Det ved jeg nu! En hurtig rundspørge i netværket og en simpel googlesøgning fik mig hen på dette geniale kort og ikke mindste dette. Og siden det er ved at være sidste udkald for blomsterne (de blomstrer juni og juli), så er det bare med at komme afsted. Jeg skal derud i morgen eftermiddag – skal du med? 🙂

Jeg brugte i øvrigt denne opskrift til at lave den friske, læskende saft. 

Kærlig hilsen
Louise

 

 

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.