Blogs

Lewis Bedford | Københavnersnuden #219

Lewis Bedford | Københavnersnuden #219

by 17/02/2019 0 comments
Ugens Københavnersnude er Regional Manager ved Swapfiets, som er en abonnementsservice på cykler her i København. Han kommer oprindeligt fra det nordlige England, men købte en one-way ticket til vores skønne by efter en ferie for en del år siden. Og så lever han og ånder for cykling. Mød Lewis Bedford:

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
LB: Jeg arbejder til daglig som Regional Manager for den hollandske startup Swapfiets. Swapfiets er et koncept, hvor man for 175 kr. får en kvalitetscykel med tilhørende service. Det er blandt andet mit job at sørge for, at vi reparerer cyklen, hvor og hvornår det passer kunden inden for 1 dag. Det bruger jeg det meste af min tid på.

LC: Hvor bor du?
LB:
Jeg kommer oprindeligt fra England, men flyttede til Købehavn for en del år siden og jeg ELSKER København. Jeg bor på Islands Brygge i en lille, men hyggelig lejlighed, med en af mine venner.

LC: Hvor går du tur?
LB:
Jeg går egentlig ikke så meget tur. Jeg foretrækker at løbe eller cykle. Det er så nemt at finde nye ruter i København, og der er altid mange andre på stierne, som får dig til at løbe hurtigere. Jeg skal snart i gang igen, og mit favoritsted er klart Amager Strandpark. Fantastisk natur og stadig tæt på byen.

LC: Hvor drikker du kaffe?
LB:
Swapfiets butikken i Nørregade, selvfølgelig! Hvis jeg ikke er i butikken eller på kontoret, drikker jeg oftest min kaffe hos Wecycle Copenhagen – et hyggeligt sted på Islands Brygge. Egentlig bare de steder, hvor jeg kan kombinere kaffe og cykling.

LC: Hvor spiser du?
LB:
Jeg var for nylig på Roxie ved Bremerholm 6, hvor jeg fik øjnene op for, hvor fantastisk små forskellige retter kan være. Jeg elsker at udforske Københavns gastronomiske univers. Ofte er jeg også at finde på Nansengade – især Kalaset eller Slurp Ramen Joint fortjener ros for deres mad.

LC: Hvor fester du?
LB:
Jeg er stor fan af steder, hvor de har et tema. Derudover små steder såsom The Mudhoney, Palæ bar og Brass Monkey. Du finder mig ikke så tit på klubber som Chateau – medmindre de kører Napolean Dynamite på deres store skærm, som de gjorde under CPH PIX sidste år.

LC: Hvor inspireres du?
LB:
En tur på Designmuseum Danmark på Bredgade kan inspirere alle! Altid spændende udstillinger. Derudover har museet en passende størrelse og deres cafe, Klint, er helt klart et besøg værd!

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
LB:
Cykelslangen ved solnedgang, når alle andre er gået i seng. Jeg kommer fra en “party city”, hvor alt har åbent, altid. Jeg finder derfor tryghed i, at København også kan være “the city that sleeps”. Fra Cykelslangen kan du se næsten hele København og nyde byen i stilhed.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
LB: Sidste gang jeg cyklede på Store Kongensgade. Det er måske ikke den smukkeste gade i København, men når man drøner forbi trafikken, så sætter man virkelig pris på Københavns cykel kultur!

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
LB: Selvom jeg har boet i København en del år efterhånden, må det være åbningen af Swapfiets butikken på Nørregade omgivet af venner, familie og kollegaer. At være med til at starte et nyt koncept i en af verdens største cykelbyer og få følelsen af, at man nu er en ‘rigtig’ københavner – det er et godt minde. Dog ikke oprydningen!

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
LB: Cocktails! Ingen andre byer kan måle sig med København, når det kommer til cocktails. Selv hvis du ikke drikker alkohol, så er der mange muligheder.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det? 
LB:
Det åbenlyse svar er en længere sommer men på den anden side, så ville København heller ikke være det samme uden vinter. Jeg tror, at det er derfor, at alle stormer ud ligeså snart, at vejret er godt (for at få en kold øl).

LC: Dit soundtrack til byen?
LB:
Four Tet’s New Energy. Laid back med et nice beat, som jeg synes beskriver København meget godt. Jeg er især vild med Lush og Daughter.

Tusind tak fordi du delte dit København med os Lewis!

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.