Blogs

Morgentur gennem byen

by 25/03/2014 0 comments

En tur på cykel gennem byen om morgenen, i solskin, gennem små sidegader og stille stier, kan virke både opkvikkende og meditativt for både krop, sind og sjæl. Jeg cyklede i morges fra Østerbro til Vesterbro og havde selskab af min veninde, der kendte snedige smutveje langt væk fra myldretrafikken. Det fik os blandt andet gennem Rosenvængets Allé, som jeg altid har været meget vild med. Engang var denne gade nærmest ude på landet og fungere som tilflugtssted for byens kreative hoveder, samt den velhavende del af borgerskabet. I dag er det stadig store flotte villaer, der præger kvarteret, men også mindre lejligheder og små fine butikker og restauranter.

Normalt er min cykeltur til arbejde på ca. 6 minutter, men i dag blev den heldigvis lidt længere. Så dagens opfordring bliver: tag en omvej på vej hjem – gå i en anden retning – gør det, du ikke plejer!

Kh. Louise

Rosenvængets Allé 2 3 4

Related Østerbro Articles

Similar Posts From Østerbro Category

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/www/lovecopenhagen.com/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273