Blogs

Ursula Waltemath | Københavnersnuden #231

Ursula Waltemath | Københavnersnuden #231

by 26/05/2019

Ugens Københavnersnude er Ursula Waltemath. Hun er født og opvokset i Rio, men faldt for år tilbage for København og har derfor slået sig ned her sammen med sin mand, Nicola Fanetti, som hun har to forretninger med; Restaurant Brace og Tuber Truffle. Mød hendes København her.

Hvad har du gang i i øjeblikket?
UW: Jeg har gang i alt det, jeg kan passe ind i døgnets 24 timer! Vores trøffelfirma, vores restaurant, vores hjem og vores datter.

Hvor bor du?
UW: På Amager – lige ud for Bella Centeret, hvor der er lige præcis så meget natur, som jeg har brug for til at oplade min energi.

Hvor drikker du kaffe?
UW: I bilen, eller mens jeg drøner rundt. Og ellers stopper jeg forbi Brace, hvor Nicola laver den mest fantastiske cappuccino, jeg nogensinde har smagt.

Hvor spiser du?
UW: Der er så mange gode muligheder i København. Jeg prøver altid noget nyt og varierer gerne fra street food til afslappet gourmet. Nogle af mine favoritter er:

Streetfood: Reffen
Pasta: jeg har en vild afhængighed af Pasta Carbonara på Brace
High-end: Jordnær
Casual: The Pescatarian

Hvor fester du?
UW:I Rio! 😉

Hvor inspireres du?
UW: Når jeg kan være med til at støtte en god sag. For mig findes der ikke noget bedre end at lægge energien i en god sag med stærke værdier. Derfor bruger vi også så meget tid på at finde de rette leverandører og samarbejdspartnere at arbejde med.

Hvad er dit yndlingssted i København?
UW: Parkerne. I Brasilien ligger vores hus midt i skoven. Min baghave er skoven, så jeg føler mig nok bedst hjemme, når jer er omgivet af naturen.

Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
UW: Sidste uge. På en regnvejrsdag, hvor jeg leverede trøfler og spadserede gennem en park. Duften af den våde jord og de smukke grønne træer gav mig gåsehud. Overgangen mellem forår og sommer i København er virkelig noget særligt.

Hvad er dit bedste minde om København?
UW: Den første weekend, jeg ankom til København i 2008, sagde min gode veninde, at hun ville tage mig på en køretur, så jeg kunne opleve København. Og når man kommer fra en storby som Rio, havde jeg forventet, at det ville tage mindst en dag. Efter 40 minutter sagde hun “that’s all!”. Og jeg følte lidt, at jeg var i Disneyland.

Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
UW: En perfekt dag inkluderer en lang gåtur på Amager Fælled, Reffen streetfood-frokost, Amager Strand, aperitif (Aperol Spritz!), og så en lang tasting menu på et godt sted.

Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
UW: Udover sol og varme? 🙂 Jeg ville ærgerligt talt ikke have forventet, at det ville være så svært at svare på dette spørgsmål. Måske har København bare alt, hvad jeg har brug for!

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Ursula!

GOD SØNDAG! 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.