Distortion gadefest dag 1: Nørrebro

1
446
JA JA JA! Jeg har glædet mig helt ustyrligt, for jeg er kæmpefan af Distortion. Vild stemning, sindssygt musik og glade mennesker. Det kan bare noget helt specielt, og vores by forvandles til den vildeste fest. Vi er helt sikkert et par fra LoveCopenhagen, der skal afsted, og vi har udvalgt herunder et par af gadefesterne, som vi helt sikkert skal besøge. Bliv inspireret – og rigtig god fest:

Yellow x Coma Club
Det bliver gult og vildt. Så meget kan du regne med! På Kapelvej vender Københavnerinstitutionen Coma Club tilbage til Danmarks vildeste gadefest i selskab med musikbaren Yellow Kbh. Kom og dans og giv den gas med basarmen!

Rope of Dope x Mät
Er du til Urban/Trap, så skal du opleve dette event på Nørrebrogade 88. I baren er der selvfølgelig shots og øl, men du kan også købe Mät’s signaturcocktails i spande. Og så kan du forvente et brændende varmt lineup – så varmt at nogle ikke er offentliggjort endnu. Vi glæder os!

Silent Disco x Distortion
Sankt Hans Torv forvandles til Silent Disco, hvor du kan danse rundt med høretelefoner og have en fest – uden lyd. Lej høretelefoner for 60 kr og giv den gas!

TooManyLeftHans lukker og slukker!
Det jeg absolut glæder mig aller mest til! Det er en tilbagevendende Distortion-klassiker, og du kan forvente, at Nørrebrogade bliver lavet til én kæmpestor vanvittig fest med vildt lys, sindssyg lyd og masser af konfetti.

Se hele programmet her.

Og – skal du med, og elsker du Distortion lige så meget som os, så husk og støt dem ved at købe et gadearmbånd for kun 130 kr lige her.

Rigtig god dag – og pas på dig selv.

/Nathalie

1 COMMENT

Comments are closed.