5 fede hotelbarer i København

0
299
Der er mange fantastiske barer i København, ja, det kan næsten være svært at vælge. Men vidste du, at mange af hotellerne i byen sagtens kan være med i konkurrencen? Læs med her hvor vi guider dig til 5 fede hotelbarer.

 

Af Nathalie

Villa Copenhagen

Det meget hypede og omtalte hotel, der åbnede midt i coronakrisen, har ikke bare smukke værelser med op til flere spisesteder og barer. Lige når man kommer ind på hotellet, træder man ind på Courtyard Bar, der er designet af Shamballa Jewels og emmer af nordisk elegance. Her er det perfekt at nyde et godt glas vin efter arbejde, før en middag eller til en date.

På hotellet finder du også vin- og cocktailbaren T37, som har de ideelle rammer til en skøn drink inden- eller efter en dejlig middag et sted i byen. Eller på hotellets restaurant Kontrast. You decide.

Adresse: Tietgensgade 35-39, 1704 København

Coco hotel

Skønne Coco hotel på Vesterbrogade er en sand perle! Det lille hotel med blot 88 værelser åbnede i 2020 og har en smuk, tidløs indretning med masser af fransk finesse. I deres coco bar á vin kan du gå på opdagelse i mere end 150 forskellige vine og lækre, små retter, som du kan nyde inde i baren eller i den hyggelige gårdhave i sommersæsonen. Fantastisk sted med en fantastisk beliggenhed!

Adresse: Vesterbrogade 41, 1620 København

Nimb

En af de smukkeste hotelbarer i København, i min mening, er den på Nimb. I den smukke balsal er der eventyrlig stemning, hvor loftet er udsmykket med mægtige lysekroner, og i den ene ende af rummet en majestætisk pejs. Der er wow-faktor for alle pengene, og du bliver heller ikke skuffet, når du smager deres cocktails.

Adresse: Bernstorffsgade 5, 1577 København 

25 hours

Den toptjekkede hotelkæde 25 hours hotel åbnede endeligt et hotel i København for et par år siden, og jeg havde glædet mig til at opleve det. Jeg har været på et par af deres andre hoteller rundt i verden, og alt hvad de gør, synes jeg er sejt. Kommunikationen, indretningen, restauranten og selvfølgelig, baren.

På 25 hours i indre by har de en hyggelig bar i kælderen, Boilerman Bar, hvor de bl.a. har specialiseret sig i “highball drinks”, som er ukomplicerede og forfriskende drinks lavet uden shaker serveret i frosne glas med runde isklumper.

Dog synes jeg klart at deres “Assembly Bar”, som du ser på billedet, har størst wow-faktor. Stedet er perfekt til en hurtig kaffe om morgenen, en snack om eftermiddagen eller en drink inden en middag ude i byen. Og så er der bare smukt! Og altid god stemning.

Adresse: Pilestræde 65, 1112 København

Hotel Sanders

På dette seje 5-stjernede hotel, lige ved det kongelige teater, finder du cocktailbaren TATA, som er opkaldt efter det ikoniske røde fortæppe på teatret. På menuen finder du klassiske cocktails samt andre med et spændende twist fra de dygtige bartendere. En fantasisk bar på et fantastisk hotel.

Adresse: Tordenskjoldsgade 15, 1055 København

 

Dyk ned i flere guides til København her:

De 10 bedste rooftopbarer i København

De 10 bedste barer på Amager

Her skal du gå i byen på Østerbro