Kom til sprudlende Sult Aftenbuffet i Cinemateket

2
461
I 15 år har SULT i Cinemateket lagt bord til en af byens mest eftertragtede brunchbuffeter. Nu rykker kokkene fra Meyers, som forpagter restauranten, tag-selv-succesen med over i aftenmørket og præsenterer SULT Aftenbuffet.

Hvad er din livret? Buffet! Den farjoke kender vi alle, og vi er mange, der inderst inde rent faktisk mener det med yndlingsretten. What’s not to like? En masse forskellige retter, som du bare kan tage af, så meget du vil? Og når kokkene bag retterne rent faktisk er dygtige, og der er tænkt over bæredygtighed og koncept, så er buffeten en drøm.

I mange år har restaurant Sult i Cinemateket været kendt for netop at levere den bedste udgave af en brunch-buffet – den har toppet alle liste over de bedste brunch i byen. Nu er tiden kommet til aftensmaden.

“SULT er en stor restaurant på en genial placering i Indre By, der fungerer helt oplagt til overdådige buffetoplevelser. Det har været tydeligt gennem mange år. Nu tager vi alle de gode brunch-erfaringer og rykker med over i en aftensmads-kontekst,” fortæller forretningschef Marie Egede fra Meyers, og uddyber:

“Ikke fordi vi skal servere røræg og juice efter fyraften, men fordi det store delebord kan noget helt særligt, når vi vil samle dem, vi kan lide til et dejligt måltid. Uanset om det gælder familien eller kollegaerne.”

Hjemmelavede lækkerier for enhver

På SULT aftenbuffet vil kokkene fra Meyers tilberede et væld af sprudlende småretter, sprøde hapser, fristende snacks og friske salater i små portioner lige til at snuppe med ned til bordet og kombinere på kryds og tværs. Herudover serveres varme retter med både grønt, fisk og kød direkte fra en stor køkkenluge.

Udvalget skifter i takt med sæsonen, men af konkrete eksempler fra premieremenuen kan nævnes snobrød med pisket smør, céviche, fish & chips, svinekæber, tartar og ‘Big Kahuna’-slidere inspireret af filmen Pulp Fiction. Gæsterne kan slutte af med et udvalg af hjemmelavede desserter og milkshakes fra maskinen, som snurrer i et hjørne af restauranten i bedste diner-roadmovie-stil.

Alle drikkevarer lige fra hjemmelavet saft og sodavand til øl, vin og bobler er inkluderet i prisen.

Perfekt til ‘dinner and a movie’

“Vi har stor tiltro til det nye koncept, og vi glæder os til at få fyldt den smukke restaurant i Cinemateket oven på mere end et års Corona-usikkerhed. I Meyers overtog vi forpagtningen sidste år og skulle holde repremiere på den ikoniske restaurant samme dag, som Danmark lukkede ned,” siger Marie Egede, og slutter:

“Nu hvor vi alle trænger til at komme ud og nyde godt af byens store tag-selv-bord af oplevelser igen, er SULT Aftenbuffet en oplagt destination både for børnefamilier i hverdagene, feststemte vennegrupper i weekenden og selvfølgelig den helt klassiske date night med ‘dinner and a movie’.

 

Fakta:

  • Prisen for et besøg på SULT Aftenbuffet er 285 kr. pr. person fra tirsdag til torsdag og 315 kr. på fredage og lørdage. Der er lukket søndag og mandag aften.
  • Prisen inkluderer drikkevarer som hvidvin, rødvin, bobler, øl og sodavand.
  • Børn under 12 år spiser til halv pris.
  • Gæsterne har bordet i 1,5 time.
  • Det bliver desuden muligt at afholde lukkede, private arrangementer ifm. SULT Aftenbuffet såsom fødselsdage og virksomhedsevents.
  • Brunchbuffeten hos SULT i Cinemateket kan stadig nydes på weekender og udvalgte helligdage.

Læs mere om Sult Aftenbuffet her. 

2 COMMENTS

Comments are closed.