Aamanns Bageri er åbnet i Carlsbergbyen

0
400

Der sker endelig noget nyt i Carlsbergbyen! Aamanns er nemlig åbnet med et bageri og en deli, og om ikke så længe åbner de også restaurant. Vi var et smut forbi i weekenden.

 

Af Louise Taarnhøj

Carlsbergbyen er stadig under opbygning, men alligevel er der allerede et urbant og spirende liv i den nye bydel. Jeg flyttede ind for et halvt år siden, og jeg kigger hver dag på tomme lokaler i stueetagen, hvor jeg bor. Der er gjort plads til forretninger, men der er altså ikke åbnet noget endnu. Til gengæld kan jeg se på bagsiden af en af bygningerne, at der ligger et køkken – så jeg håber, at der åbner et dejlige madsted i min baghave. Fingers crossed.

Et sted i C-byen, hvor der rent faktisk er begyndt at ske noget, er ved Bohrsgade. Herinde kommer vi også til at finde forretninger, madbutikker, restauranter og cafeer, og hvor er vi mange, der glæder os.

Den første, der er rykket ind, er Amanns. Her er et bageri og en deli med både morgenbrød, kager og sandwich. Lige nu er der mulighed for at slå sig ned på pladsen foran delien og nyde en kop kaffe og lidt bagværk, men hvis det bliver for køligt, er der også mulighed for at sætte sig i de stilrene rammer indenfor.

Og lige ved siden er arbejdes der på at gøre en restaurant klar. Den burde være klar i midten af august, lyder det fra medarbejderen i delien. Så hold øje med siden her, vi skal nok slå et smut forbi med anmelderblokken!

Amanns Bageri og Deli, Kildepladsen 8, 1799 København V, Carlsberg Byen