Adelborg – Nyt design-univers i Carlsbergbyen

0
220
I dag, fredag d. 26. maj kl. 11, åbner en ny stor butik i Carlsbergbyen, Adelborg, som har fokus på interiør, indretning og design. Jeg passerer butikken flere gange dagligt og har allerede udset mig flere ting, jeg bare må eje.

by Adelborg

Adelborg er en ny stor interiørbutik i Carlsbergbyens sydvestlige ende på Bryggerens Plads, lige ved Stjerneporten og overfor Henrik Vibskov-butikken. Du kan finde mærker som Mater, Skagerak, Montana, Nuura, FDB Møbler, &Tradition og mange flere.

Vi trænger til nogle flere butikker i Carlsbergbyen, som ikke kun er store, dyre møbler, men også lidt mindre interiør og kunst til hjemmet. Jeg er så glad for, at butikken er åbnet så tæt på min lejlighed, for det lader til at være et sted, hvor man virkelig kan finde mange fine ting, også til eksempelvis værtindegaver.

by Adelborg
by Adelborg

Butikken åbner i morgen kl. 11 men har åbningsweekend hele weekenden, sikkert med masser af spændende ting på programmet. Og jeg har spottet en kaffemaskine i butikken på deres Instagramprofil, så måske bliver det også et sted, man kan gøre et kortvarigt stop og få sig en dejlig kop kaffe.

Hvis du kommer kl. 11, kan du måske være heldig at få en lækker goodiebag med ting fra nogle af butikkens brands. Der er til de første 50 gæster.

by Adelborg
by Adelborg i Carlsbergbyen

Se mere på Adelborgs Instagram-profil her. 

Hold iøvrigt øje med sitet her – inden længe kommer der en guide til Carlsbergbyen. Det går nemlig stærkt på disse kanter, og jeg følger udviklingen hver dag. Senest er flere møbelbutikker åbnet, en af byens bedste bagerier, Københavns Bageri (du har sikkert hørt om kringlen til 300 kr., som er UFORGLEMMELIG) og en lækker lille vinbar med udendørsterrasse.