Alle elsker kærlighed

0
345

NBT - Alle Elsker Kærlighed -9/2014

Charlotte Fich & Linda P shiner i ny forestilling på Nørrebro Teater

Det der kærlighed er ikke nemt. Vi ved det alle sammen, og det er vanvittigt svært at sætte ord på, hvorfor det er så forbandet svært. Ikke desto mindre er det præcis dét, de gør på Nørrebro Teater med forestillingen Alle Elsker Kærlighed, som LoveCopenhagen havde fornøjelsen af at være til premiere hos i lørdags.

Scenografien er enkel, moderne og stilistisk, og de bare 4 spillere; Linda P, Charlotte Fich, Pelle Emil Hebsgaard og Rasmus Nøhr, bæres frem af hver deres utroligt fremtrædende kompetencer.

NBT - Alle Elsker Kærlighed -9/2014

Særligt Charlotte Fich shinede på scenen som en art voksen moderate af begivenhederne, men stadig med humor, punchlines og stor bredde – og hun beviste i øvrigt, at kvinder på 52 år sagtens kan være sexede!

Linda P var det konstant morsomme element i forestillingen og fik hele salen til at hulke af grin – især i en monolog i rollen som en afart af sex-terapeut! Hun viste, at hun har en markant større kunstnerisk bredde, hvilket hun netop er blevet kritiseret for at mangle, og hun var en stjerne på scenen.

NBT - Alle Elsker Kærlighed -9/2014

Pelle Emil Hebsgaard var fremragende. Ganske enkelt. Jeg havde ikke set ham før, men navnet klingede genkendeligt – og ja, han spillede rollen som Genie i Aladdin! Pelle har tydelige funny bones og evnede virkelig at give de to kvindelige spillere modspil.

Rasmus Nøhr spillede mere eller mindre sig selv. Og uanset om man synes om hans musik eller ej, så hersker der i hvert fald ingen tvivl om, at han inderligt mener, hvad han synger, og hans stemme rører publikum. Nøhr er en håbløs romantiker – og det er fand’me dejligt!

Det hele er bundet flot sammen med en smuk sløjfe, og i sidste ende ved vi godt, at det meste i livet i bund og grund handler om kærlighed. Forestillingen endte med stående ovationer og ømme kæber af at grine. Fortjent; for efter dén levering fortjente også skuespillerne på scenen kærlighed!

– Christoffer Glud Grønlund

Foto-Miklos Szabo og Katja F
Foto-Miklos Szabo og Katja F