Morten Hunddahl | Københavnersnuden #4

0
289
Det er søndag, og vi har derfor snakket med en københavnersnude om det bedste ved byen. I denne uge er det Morten Hunddahl, der til dagligt driver koncert agenturet Swing Baby Agency og repræsenterer artister som Kaka, Negash Ali, Borneland og Juncker: www.facebook.com/swingbabyagency
Her kommer lidt om hans København:

swing baby agency

 

LC: Hvor bor du?
MH: Jeg bor i Matthæusgade på Vesterbro.

LC: Hvor går du tur?
MH: Jeg kan rigtigt godt lide at vandre rundt i København, jeg har hverken cykel eller bil, så jeg går rigtigt meget rundt i byen. Men hvis jeg skal nævne et bestemt sted, så sætter jeg en pris på en tur rundt på Kastellet.

LC: Hvor drikker du kaffe?
MH: Det er meget forskelligt, jeg har ikke et fast sted. Ofte indtager jeg min kaffe til møder rundt i byen eller tager et papkrus fra Baresso på farten. Dog vil jeg gerne fremhæve Ingolfs Kaffebar og Sort Kaffe & Vinyl som to af Københavns hyggelige cafeer til at nyde en god kop.

LC: Hvor spiser du?
MH: Jeg er stor fan af Madklubbens koncept og deres restauranter, har især tit besøgt deres Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade. Det er godt, det er enkelt og ikke så meget snak. Men ellers kan jeg også klart anbefale Retour, Geist og Fiskebaren i Kødbyen.

LC: Hvor fester du?
MH: Jeg går ofte ud til koncerter, og til tider ryger jeg også ud på en af byens natklubber. Men et par gode cocktails på en bar eller et par kolde øl på en brun bodega er slet heller ikke dårligt. Et sted, som jeg også er begyndt at komme en gang i mellem, er baren på Generator Hostel, her møder man så mange forskellige spændende mennesker fra hele verden på en god måde.

LC: Hvor inspires du?
MH: Ja, hvor gør jeg det… Jeg tror ikke, at jeg kan nævne et sted, hvor jeg inspireres. Det handler nok mere om, hvilket humør jeg lige er i. Det kan være, når jeg sidder på en bænk i en park og forsvinder helt ind i mine egne tanker. Sammen med gode folk på en bar, hvor ideerne bare vælter ud og den efterfølgende tur hjem igennem byen, især hvis det er blevet morgen, og solen er på vej op over København.

LC: Hvad er dit yndlingsted i København?
MH: Jeg har ikke et yndlingsspot. Jeg sætter pris på Vesterbro, men også en tur til Christiania eller en varm sommerdag med gode mennesker i Kongens Have.

Lc: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
MH: Jeg er tit forelsket i København. Jeg flyttede hertil fra Jylland for snart 10 år siden og kan ikke forestille mig at forlade byen igen. Så skulle der være noget, der virkeligt trak mig et andet sted hen.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
MH: Jeg kan husk en nyforelskelse sidst på foråret for nogle år tilbage, det var et af de år, hvor vi havde godt vejr, og alt var lige sprunget ud. Der var sol, glæde og masser af grønt alle vegne. Et smukt år i København 🙂

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
MH: Tag en tur ud og oplev alle byens spillesteder. Jeg glemmer sikkert nogle, men tag til koncert i Vega, Pumpehuset, Rust, Kulturhuset Islands Brygge, Huset, Amagerbio, Beta 2300, Stengade, KB18 og Global.

Tusind tak, Morten, fordi du vil dele dit København med os – dine tanker og anbefalinger er hermed givet videre.

Rigtig god søndag!