AMAGERS BEDSTE KAFFEBAR

1
341

Jeg bor jo på Amager, og jeg må indrømme, at jeg er vild med det. Jeg er også vild, når der åbner nye fede butikker, hvor man i ro og fred kan nyde et magasin og en god kop kaffe. Jeg elsker kaffe, og jeg elsker, når omgivelserne også er lækre . Jeg har tit cyklet forbi denne kaffebar på Amagerbrogade og tænkt “Nøj, hvor ser den hyggelig ud med dens rå, men alligevel varme træ-look. Den må jeg prøve”. Og det vidste sig, at i dag var dagen. Og det var heldigt, for det er helt sikkert min nye yndlingskaffebar, fordi ved du hvad? Den kan mere end blot lave god kaffe.

Jeg bestilte en cappuccino og fik en dejlig fyldig skummet kop med en lækker kraftig kaffesmag. Jeg kunne sagtens have drukket endnu en kop, hvis ikke det var fordi, at jeg blev fanget af en anden ting på menukortet, nemlig min svaghed for søde sager. Jeg bestilte en gammeldagsæblekage med mandelrasp og krydsede fingre for, at kaffebaren kunne opfylde mit ønske om den gode æblesmag og den sprøde rasp. Det viste sig, at manden bag baren ikke kun laver fantastisk kaffe, men han kan sørme også lave en fantastisk dessert – og så kun til 25 kr. Den smagte lige som den skulle.

Idet jeg skulle ud af kaffebaren spredte der sig en herlig duft. Det viser sig, at manden også bager sine egne boller. Jamen altså, kan det blive bedre? Sådan en nupper jeg næste gang!

Kaffebaren hedder No. 95, En Kaffebar, og er placeret på Amagerbrogade 95. Den er efter min mening den bedste kaffebar, jeg endnu har besøgt på Amager.

Kaffebar no. 95 på Amager laver god kaffe og dessert Amagers kaffebarKaffebar no. 95 på Amager laver god kaffe og dessert Kaffebar No 95 på amager

Kaffebar no. 95 på Amager laver god kaffe og dessert

/Maria

1 COMMENT

  1. […] Søndag – lun dig med god kaffe på Amager Hvis ikke du tager til Zombieløbet i dag, så kan du også tage et smut forbi Amagers bedste kaffebar, Kaffebar No. 95, der serverer lækker kaffe og gammeldags æblekage. Så kan man sidde derinde i varmen og kigge ud på alle de travle forbipasserende cyklister, der suser forbi. Det vil jeg glæde mig til. Du kan læse mere om min anmeldelse af Kaffebar 95. […]

Comments are closed.