Anders Sindal | Københavnersnuden #76

1
311
Danskerne er helt vilde med træning! I København er søerne en yndet løberute, mens træningscentrene særligt i netop overståede januar måned traditionelt er fyldt til randen med alle dem, som vil af med nogle kilo efter en på alle måder strabadserende december måned. Men så er der dem, som gør træningen til deres levevej – en passion for måden at leve på og give sundheden videre ifm. personlig træning af andre. Anders Sindal er én af dem, og hos Next Level Training siger de somme tider velkommen til Medina, råber af Nicolai Vonsild fra When Saints Go Machine eller i nærmest gråd fortæller Shaka Loveless, at der ikke er mere tid tilbage. Vi har taget os en kort sludder med Anders.

LC: Hvor bor du?
A: Jeg bor på Østerbro, ikke så langt fra Lyngbyvej/Jagtvej krydset.

LC: Hvor går du tur?
A: Det er meget forskelligt, hvor jeg går tur. Fælledparken er dog favorit målet, da jeg bor 100 m derfra, og den har så meget forskelligt at byde på.

LC: Hvor drikker du kaffe?
A: Min kaffe bliver tit drukket på nogle af mine mange gåture, men jeg køber den stort set altid på Baresso ved Trianglen. Gåturene med min datter er noget, jeg prioriterer meget højt.

LC: Hvor spiser du?
A: Jeg elsker selv at lave mad, så det ikke så tit, jeg spiser ude, men når jeg gør, bliver det ofte en god burger på en af de mange “burgerjoints”, der ligger ved Trianglen eller også sushi på Sticks’n’Sushi i Hellerup.

LC: Hvor fester du?
K: Jeg fester stort set aldrig – been there, done that. Jeg har været elite-idrætsudøver størstedelen af mit liv, så fest og farver har ikke været så stor en del af min ungdom, og nu er jeg jo blevet familiefar 😊

LC: Hvor inspireres du?
R: Jeg inspireres ikke noget specifikt sted. Det er meget forskelligt, hvor jeg finder min inspiration henne. Det afhænger selvfølgelig osse af, hvad inspirationen skal bruges til. Hvis det er i forbindelse med mit arbejde, er det oftes på internettet. Jeg kan blive inspireret af mange forskellige ting i hverdagen, det kan være noget, jeg ser eller hører, når jeg går tur, eller en samtale jeg overhører på gaden eller kaffebaren. En samtale, jeg har med en god ven eller min kæreste, eller noget, jeg læser i en avis eller ser på tv.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
A: Jeg har ikke et decideret yndlingssted i København. Jeg går mere op i, hvilket selskab jeg er i, og så er tid og sted mindre relevant for mig. Men når jeg skal give mig selv noget kvalitetstid helt alene, så er det en god træning med musik i ørerne eller en tur ud, hvor der er vand – begge dele har en terapeutisk effekt på mig. Hvis jeg absolut skal vælge et yndlingssted, må det være Kastrup Lufthavn, for det sted forbinder jeg altid med ferie og rejser, som er to ting, jeg virkelig nyder.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
A: Jeg husker tydeligt, hvornår jeg sidst følte mig forelsket i København! Det var, da jeg skulle på min allerførste gåtur med min nyfødte datter i Fælledparken. Hun var 14 dage gammel, og vejret var helt klart og frisk med lidt sol på himlen. Dér kiggede jeg på hende og bagefter udover hele Fælledparken med legende børn, folk der spillede fodbold, par der gik tur og andre stolte fædre og mødre med deres barnevogne. Lige dér tænkte jeg sgu “hold kæft, hvor er København dejlig!”

sindal

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
A: Mit bedste minde om København er mangfoldigheden, du møder på gaden hver dag. Så mange forskellige typer, aldre og skæbner på godt og ondt. København er mulighedernes by, der er så meget forskelligt at vælge imellem.

LC: Jeres anbefaling til den bedste oplevelse i København?
A: Min anbefaling til den bedste oplevelse…… anskaf dig en cykel og kør rundt i den charmerende by om sommeren. Resten skal stederne og menneskerne, du møder, nok sørge for.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?A: København mangler et vandland, hahaha 😄

LC: Hvilket gym er Københavns bedste? Og hvorfor?
A: Københavns bedste gym er uden tvivl NLT Gym på Dortheavej 63. Det er et gym udelukkende for personlig træning og holdforløb. Der er alle de faciliteter, som et ægte funktionelt trænings-gym skal have, og så render der nogle skide dygtige og motiverende trænere rundt derude. Alle, der kommer hos Next Level Training, er en stor familie, og stemningen i lokalet er altid lun og behagelig.

Tusind tak, Anders, for dit bidrag til københavnersnuden! Vil du høre mere om Next Level Training og Anders – måske endda et træningsforløb – så kan du finde ud af meget mere på deres facebook page lige her!

GOD SØNDAG!

Definition af en københavnersnude; interessant, sød, sjov og/eller venlig person, der er bosat i eller har tilknytning til København.

1 COMMENT

  1. […] All time favourite er vores københavnersnude, som hver søndag flittigt bliver læst. Og I går også gerne ind under fanen, Københavnersnuden, og finder tidligere interviews frem. I var allervildest med en producer fra DR, Søren fra Res-Res og de kendtes personlige træner. […]

Comments are closed.