Andreas Asingh | Københavnersnuden #93

0
332

Den Københavnske DJ og producer SLOWOLF aka Andreas Asingh har ligget #1 på iTunes, været P3s Uundgåelige – og alle lige fra BBC Radio, The Guardian, Wonderland Magazine og til VICE Magazine har rost hans unikke og særegne lyd af futuristisk drømmende hip-hop, bass music og catchy top line melodier. Den 1. april udkom hans EP, White Feathers, og i denne uge er han vores københavnersnude:

LC: Hvor bor du?
SLOWOLF: Jeg bor i Charlottenlund, passer mig selv blandt pels og hyttesko. Lige nu nu bor jeg dog det meste af tiden på Riget, hvor min søn Karlo på 8 måneder er indlagt med kighoste. Han har været mega syg, men er nu i god bedring.

LC: Hvor går du tur?
SLOWOLF: Langs vandet og i skoven i Charlottenlund, lige nu langs søerne nær Riget.

LC: Hvor drikker du kaffe?
SLOWOLF: For tiden køber jeg min kaffe hos Kim, som uden tvivl laver byens bedste kaffe fra hans kaffecykel på Riget.

LC: Hvor spiser du?
SLOWOLF: 7-Eleven på Riget, lidt trættende i længden, kikærtesalaten er dog ok.

LC: Hvor fester du?
SLOWOLF: På Riget, hver gang Karlo tager et skridt i den rigtige retning.

LC: Hvor inspireres du?
SLOWOLF: Tror det eller lad vær, men jeg finder det faktisk pænt inspirerende at være her på Riget om natten, når Karlo sover. Jeg er i fuld gang med min næste udgivelse, hovedtelefoner og laptop i hospitalssengen.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
SLOWOLF: Christianshavn tror jeg, så ægte, autentisk og vildt smukt.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
SLOWOLF: Da jeg kort så min kæreste på Karlos stue i går aftes, vagtskifte.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
SLOWOLF: Tivoli, en sen sommeraften.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
SLOWOLF: Kims kaffecykel på Riget, lige ved opgang 4 i stuen, prøv ham!

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
SLOWOLF: Bacoa Burgers, spansk burgerkæde, skal åbne i København, please!

LC: Dit soundtrack til byen?
SLOWOLF: Miles Davis – Round About Midnight

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Slowolf – håber Karlo har det godt i dag.

RIGTIG GOD SØNDAG!